Selecteer een pagina

Kerstsfeer in Warmond op 8 december

Kamerkoor Cantabile

Op zaterdag 8 december zal Alphens Kamerkoor Cantabile onder leiding van Simon Stelling, evenals vorig jaar, de inwoners van Warmond en wijde omtrek in kerstsfeer brengen. Tijdens het traditionele kerstconcert dat het koor elk jaar een aantal keren verzorgt komt iedereen in de kerststemming.

Op zaterdag 8 december zal Alphens Kamerkoor Cantabile onder leiding van Simon Stelling evenals vorig jaar ook weer de inwoners van Warmond en wijde omtrek in kerstsfeer brengen tijdens het traditionele kerstconcert dat het koor elders elk jaar een aantal keren verzorgt.

Geheel volgens de Engelse traditie zal het koor zingend de donkere kerk binnenkomen; altijd een hoogtepunt voor het publiek, dat ook bij het programma betrokken zal worden en dat diverse bekende Christmas Carols kan meezingen.

Daarnaast brengt het koor kerstmuziek uit heel Europa, waaronder o.a. “The Lamb” van de hedendaagse Noorse componist Kim Arnesen. Ook oud-Nederlandse kerstliederen staan natuurlijk op het programma.

Het koor, dat enkele jaren geleden goud won op het internationale concours “Tonen 2000”, wordt aan het orgel en de piano begeleid door Alexander Schippers.

Simon Stelling zal als organist op het gerestaureerde Lohmanorgel enkele korte orgelsoli ten gehore brengen.

Het concert wordt gegeven in de Protestantse Kerk aan de Herenweg te Warmond.

Aanvang 20:15 uur. De kerk is open vanaf 19:30 uur. De toegang bedraagt: € 10,00 en voor kinderen tot 14 jaar: gratis

Ook op deze website?