fbpx

Even toe aan rust en ontspanning? Kom lekker genieten!

Wellness Warmond

Bij Wellness Warmond vindt u alles voor een heerlijke ontspanning. Geniet van de saunafaciliteiten, een heerlijk beautyarrangement, zonnebank en verschillende soorten massage. Tussendoor kunt u heerlijk relaxen op het zonneterras met een hapje en een drankje of u kunt uitgebreid lunchen en/of dineren in het gezellige restaurant.

Wellness Warmond ziet u graag als hun gast!

Sauna

Wellness Warmond heeft een gezellige ambiance met uitgebreide faciliteiten waarin u heerlijk kunt ontsnappen aan de alledaagse drukte. Even aandacht voor uzelf!

Lekker wegdromen in een van de sauna’s of in een Turks stoombad. Wellness Warmond beschikt over o.a. een aufguss-sauna, infra-rood sauna’s, junglesauna, Finse sauna, rozensauna en een kleurensauna.

Wellness Warmond biedt aroma-massages, sportmassages of hamam-massages, eventueel gecombineerd met een schoonheidsbehandeling en een zonnebank. Dat geeft u het verkwikkende gevoel van de ontspanning die lichaam en geest zo op z’n tijd nodig hebben.

Opgietingen

Elke dag worden er opgietingen verzorgd. Wellness Warmond heeft meerdere keren per jaar speciale opgietdagen, waarop vanaf 15.00 uur bijna ieder uur opgietingen worden verzorgd met verschillende thema’s en/of geuren. Vraag gerust naar de opgietschema’s.

 

Wellness Warmond
Veerpolder 4
2361 KV Warmond

Sauna: 071 301 19 76
Schoonheidssalon: 071 301 14 27
info@wellness-warmond.nl
Website

Gratis parkeerruimte