fbpx

Al 40 jaar een vertrouwd gezicht in Warmond

Kapsalon Elegance

‘Al bijna 40 jaar verantwoordelijk voor de mooiste kapsels en coupes in Warmond en omstreken´

Aan het eind van de Dorpsstraat bevindt zich al bijna 40 jaar een vertrouwd gezicht in Warmond – Kapsalon Elegance. In deze kapsalon kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor de modernste coupe of de nieuwste kleuren, kortom; de kapsalon voor iedereen.

Eigenaresse Gerda van Gellekom en haar enthousiaste team wil iedereen met een goed gevoel en mooi haar de deur uit laten gaan:

Een goede coupe en mooi haar geeft een goed gevoel en zelfvertrouwen en wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt met zijn of haar coupe”.

Ook voor de modernste kleuringen bent u bij Kapsalon Elegance aan het goede adres: Maud is master colorist binnen het team en informeert iedereen graag over de mogelijkheden voor zijn of haar coupe.

In het achterste gedeelte op de begane grond bevindt zich de herenkapsalon: in een ware barbierstoel wordt geknipt en gestyled naar ieders wens. De kleinere klanten kunnen terecht in de kinderkapsalon op de eerste etage waar het kind zich ongetwijfeld direct op zijn gemak zal voelen in de grote speelhoek of de speciale stoelen bij de tv. Ouders kunnen even heerlijk tot rust komen met een kopje koffie of thee en gebruik maken van gratis WiFi.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.kapsalonelegance.nl, hier kunt u tevens direct online een afspraak maken!

Openingstijden
  • Dinsdag t/m vrijdag van 9.00u – 17.30u
  • Zaterdag van 8.30 tot 16.00 u
  • Zondag en maandag gesloten
Adres

Dorpsstraat 83

2361 BA Warmond

071 30 100 91

info@kapsalonelegance.nl