Comfort, rust en warmte

Artistic Hair

Artistic Hair is een hair and beauty salon die comfort, rust en warmte uitstraalt en waarbij jij als klant centraal staat. De vaktechnische hoge standaard, de persoonlijke aandacht en de voortdurende vernieuwing maakt Artistic Hair tot een bijzondere salon.

Eigenaresse Antoinette heeft een duidelijk visie: “Samen versterken we je persoonlijke uitstraling. Als team gaan wij constant de uitdaging aan om te groeien, zowel vaktechnisch als persoonlijk. En dat kun je bij ons in de salon zien en voelen. Onze werkwijze is uniek in dat wij de tijd nemen om te bepalen welke vormen, kleuren en producten het beste bij je passen.”

Binnen het eigen ontwikkelde Colorize concept richt Artistic Hair zich op 5 gebieden om een complete look te creëren: Hair, Care, Browz, Make-up en Styling.

Daarnaast hebben zij hun eigen barbiera, Elly. Bij haar kun je terecht voor het laten trimmen, scheren en bijknippen van je baard en snor op de ouderwetse manier met scheermes en hot towel. Zij weet precies welke baard of snor het beste bij jou gezichtsvorm staat en hoe je deze thuis ook goed kunt verzorgen en stylen.

Bekijk de website voor alle mogelijkheden of loop even binnen en vraag de stylisten om persoonlijk advies.

Openingstijden
  • Dinsdag en donderdag van 9.00u – 21.00u
  • Woensdag van 9.00u tot 17.30u
  • Vrijdag van 9.00u tot 18.00u
  • Zaterdag van 9.00 tot 13.00 u
  • Zondag en maandag gesloten
Adres

Dorpsstraat 147

2361 AR Warmond

071 30 193 83

info@artistic-hair.net

www.artistic-hair.net