fbpx

Ontdek de historische plekjes van Warmond

Dorpswandeling

Ga mee op ontdekkingstocht langs mooie historische plekjes in het betoverende dorpscentrum van Warmond. Het dorp is klein, maar kent een enorm lange historie. Ergens rond 886 stond Warmond immers al op de kaart. De wandeling is dan ook een reis door vele eeuwen.

Onze ervaren gidsen zitten vol verhalen – over ridderkastelen, kloosters en nog veel meer. En natuurlijk over Jan Steen, die hier een aantal van zijn wereldberoemde werken schilderde.

Data in 2022

Zondag 3 juli
Zondag 7 augustus
Zondag 4 september

 

Meer weten over de historie van Warmond?

De historische wandeling is ontwikkeld in samenwerking met Historisch Genootschap Warmelda, dat zich inzet om de geschiedenis van het dorp verder te ontsluiten. 

 

 

Praktische informatie

De wandeling start om 14.00 uur en duurt ruim anderhalf uur.

 

Kosten en aanmelding

Prijs: € 2,-

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Aanmelding vooraf is nodig. In de bevestigingsmail staat meer informatie  over de wandeling en de startlocatie.

Aanmelding is nodig om deel te nemen aan de wandeling. Dat kan via onderstaande inschrijfmodule. Na inschrijving en betaling ontvangt u een bevestigingsmail (controleer uw map ongewenste mail/spam als u de mail niet in uw inbox treft). 

De organisatie achter deze wandeling bestaat uit vrijwilligers. Met de opbrengsten kunnen we deze wandelingen en andere activiteiten in stand houden. Wij danken u voor uw steun.

Wandel mee met onze gidsen

Selecteer een wandeling en het aantal personen. In de volgende stap kiest u de datum.

Na inschrijving en betaling ontvangt u een bevestigingsmail met nadere informatie.
(Niet ontvangen? Check de ongewenste mail/spam)

Laden...