fbpx

Dagtochten, arrangementen en rondvaarten met Rederij van Hulst

Rondvaartboot

De Kagerplassen zijn de thuishaven van Rederij van Hulst. Ze laten u graag zien hoe mooi het er is: sfeervolle dorpjes worden afgewisseld met groene natuurgebieden. Nergens is zo zichtbaar hoe de Hollanders het westen van Nederland stukje bij beetje op het water hebben moeten veroveren. Alle middelen die werden ingezet voor deze strijd zijn zichtbaar tijdens deze dagtocht, van dijken en molens, tot polders en gemalen. U maakt kennis met een prachtig gebied waarin de ontstaansgeschiedenis van Holland voel- en zichtbaar is.

Rederij van Hulst verzorgt ook uitgebreide rondvaarten over de Kagerplassen, Kaag en Braassem, Kromme Does, Meren en Molentocht en Westeinderplassen. Zelfs prachtige dagtochten naar steden als Haarlem, Delft en Gouda zijn mogelijk.

De lange tocht (Kagerplassen) gaat via Leiden over de Oude Rijn, naar Hoogmade en door de Kromme Does over het beroemde Braassemermeer. Langs Oude Wetering, Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder, daarna is er de parel van de Kagerplassen met vele prachtige molens en eilanden. Natuurlijk wordt er weer afgemeerd in Warmond.

Opstapplaats

Gemeentehaven Warmond

Reserveren: 071-3010133

Meer informatie: Rederij van Hulst