Bij de VVV vind je de mooie, leuke en unieke routes!

Fietsen, wandelen, varen

Inspiratie nodig om over de Kaag of door de Bollenstreek de weg te vinden? Ga langs bij de VVV aan de Gemeentehaven. Zij helpen graag, hebben een zee aan ervaring en een rek vol advies.

Alvast online wat inspiratie opdoen? Hieronder vind je wat suggesties….

Wandelroutes
Wandelroutes van routeyou, met diverse afstanden en verschillende bezienswaardigheden. Uitgebreid toegelicht en met duidelijke wandelkaartjes die ook te downloaden zijn of via GPS te raadplegen.
De wandelnetwerkkaart van de Bollenstreek. Met handige knooppunten om zelf de afstand en route te bepalen. Zo uit te printen en onderweg mee te nemen.
Het zuidhollands landschap heeft een afwisselende route door Warmond en Oegstgeest. Met een duidelijk kaartje en uitleg.
Zwanburgerroute voor een unieke beleving van de polder en de Kaag.
Fietsroutes
Vanuit het Toproutenetwerk zijn er tal van mogelijkheden
Fietsroutes van routeyoumet diverse afstanden en verschillende bezienswaardigheden. Uitgebreid toegelicht en met duidelijke kaartjes die ook te downloaden zijn of via GPS te raadplegen.
Rondom Kaag- en Braassem heeft ook een enorme keuze uit fietsroutes.
Vaarroutes
Via het Sloepennetwerk zijn er verschillende routes rond Warmond, Leiden, de Kaag en Braassem.
Een leuke route is ook de 66-bruggenroute die door Warmond en Leiden gaat. Deze route doet zijn naam eer aan en naast het weergaloze Warmond zie je ook het historisch rijke Leiden zoals je dit nog nooit gezien hebt. Deze rout is voor € 3,00 te koop bij het VVV in Warmond. Hier zijn ook tal van andere routes te verkrijgen.
Adres

Gemeentehaven
Warmond