fbpx

Een podium voor muziektalent

Kamermuziek Warmond

De Stichting Kamermuziek organisert, met medewerking van het Monward Consort, kamermuziekconcerten in de Protestantse Kerk te Warmond. Deze kerk is bekend om zijn fantastische akoestiek die zeer geschikt is voor kamermuziek. Maarten ‘t Hart, schrijver van enkele boeken over muziek, en Camée van Blommestein, kunsthistorica, voorzien de concerten regelmatig van hun causerieën.

De Stichting Kamermuziek Warmond is opgericht in 2006 mede op initiatief van de bekende Warmondse schrijver Maarten ’t Hart en de celliste Xandra Rotteveel.

 

Eén van de doelstellingen van de Stichting Kamermuziek Warmond is om jongeren voor klassieke muziek te interesseren. Daarom biedt zij een podium aan jong muziektalent. Hiervoor werkt zij samen met het Prinses Christina Concours. Ook worden kinderen aangemoedigd om de concerten bij te wonen. Zij krijgen dan ook gratis toegang wanneer zij jonger dan 13 jaar zijn, mits zij hun ouders meenemen.

 

Jaarlijks verzorgt de Stichting drie zaterdagavondconcerten. Vanaf het begin kunnen deze concerten rekenen op een grote populariteit.

 

 

Voor meer informatie, aanmelden voor de nieuwsbrief, programma en kaartverkoop: http://www.kamermuziekwarmond.nl