Selecteer een pagina

Lekkere Jazz, onder het genot van een hapje en drankje

Kaagwater JAZZ 2018

Een nieuw initiatief in Warmond; Kaagwater Jazz.

Het idee is ontstaan onder de Jeneverboom tijdens de opening van het waterssportseizoen. Traditigetrouw is de opening half april. Dit jaar is er op 14 en 15 april van alles te doen op en rond het water. Aansluitend kun je vanaf 15.00 uur, onder het genot van een hapje en drankje, luisteren naar verschillende soorten Jazz in de horecaondernemingen. Laat je meevoeren op de fijne klanken, laat je verrassen en geniet van de bijzondere combinaties. Ben je veroverd door de Jazz en wil je in de ontspannen setting een hapje eten? Dat kan uiteraard ook!

Programma Zondag 15 april 15.00-18.00 uur

 

Grand Café de Oude School

Voor EEMJAZZ, het feestelijk en zonodig fluisterzacht spelend kwintet, is SWING (It Don’t Mean A Thing If It Ain’t Got That Swing) altijd de hoofdmoot gebleven.

 

Bistro La Croûte

Een optreden van Carmen Gomes Inc. is een verkenning in muziek. Omdat de leden van het kwartet als geen ander weten dat geen twee uitvoeringen van een nummer ooit hetzelfde kunnen zijn en omdat het misschien wel juist om die verkenningstocht gaat. Want of ze nu jazz, blues, soulful of met funk invloeden spelen, het viertal heeft lang geleden ontdekt dat die kleine variaties zorgen dat muziek nooit gaat vervelen en dat het iedere avond weer een uitdaging is om te spelen.

 

Het Wapen van Warmond

Eric van der Reijden en Friends

 

Bar The Saloon

The Busquitos spelen jazzy instrumentale en vocale, met diepe Louis Armstrongrasp gezongen, muziek. Als de sfeer het toelaat mengen zij zich, draadloos in het publiek en brengen een muzikale serenade, laten het publiek een limbo- of stoelen- of line-dans doen of spelen een meezinger van hun aanstekelijk jazzy repertoire.

 

Meer info: www.kaagwaterjazz.nl

 

 

Terug naar overzicht
Ook op deze website?