Selecteer een pagina

Een schone Kaag voor iedereen

Kaagschoonmaak

Zondag 8 april 2018, ( 1 week voor de opening van het watersport seizoen en de Warmondse Waterdagen) gaan er een groot aantal enthousiastelingen (vrijwilligers) de oevers van de Kagerplassen weer schoonmaken.

Jaarlijks wordt er door veel mensen gebruik gemaakt van het water en de prachtige omgeving. Helaas wordt er ook veel vervuild. We willen de omgeving mooi en schoon houden, elk jaar is dit weer een goed signaal en een oproep aan een ieder om de Kaag schoon te houden!

We verzamelen om 12:00 uur in het Park Groot Leerust en starten om 12:15 uur met de grootscheepse schoonmaak.

Wij hebben al een rondje gemaakt op en rond de kagerplassen en wij zijn er van overtuigd dat het een grote berg vuil wordt.

Iedereen krijgt duidelijke instructies, vuilniszakken en knijpers mee en een (deel)gebied toegewezen om zo effectief aan de slag te kunnen. Er zijn boten beschikbaar om iedereen af te zetten in de polders. De volle zakken worden door volgboten opgehaald en teruggebracht naar het park. Om 14:30 uur zijn wij allen weer terug in het Park.

U bent van harte uitgenodigd om mee te komen helpen. Na het opruimen drinken wij een borrel en proosten we op al het afval dat wij hebben verzameld.

Voor de jongeren hebben wij fris en een zakje snoep.

Als u in het bezit bent van een eigen boot, dan is die ook bijzonder welkom.

Tot Zondag 8 april 2018 in het Park Groot Leerust !

 

www.schippertjesdagen.nl

Foto’s: Schippertjesdagen

Ook op deze website?