fbpx

Goed gastheerschap, sterren kwaliteit en heerlijke gezelligheid in een oude boerenhoeve.

Restaurant de Moerbei

Sterren restaurant De Moerbei is gevestigd in een oude boerenhoeve in het centrum van het pittoreske Warmond. De inrichting van het restaurant is warm, modern, met aandacht voor het klassieke details. Met mooi weer is het een hele belevenis om op het schitterende terras van de rustige omgeving te genieten.

De keuken van de Moerbei wordt geleid door Patron-Cuisinier en smaakkok Hans de Bont, die met enthousiaste, jonge koks prachtige gerechten bereidt met lokale producten uit het “Groene Hart”.

Wijnmeester en gastvrouw Anjo de Bont begeleidt al die culinaire ontdekkingen, met gedurfde wijnen uit verschillende nieuwe en oude wijnlanden.

Hans de Bont kookt in de basis Frans, maar laat zich ook met name inspireren door Aziatische invloeden en gaat nieuwe gastronomische ontwikkelingen niet uit de weg. Hij werkt in een heel hoog tempo. Dit neemt niet weg, dat zijn gerechten een hoge graad van originaliteit en verfijning kenmerken, hetgeen resulteert in een schitterende ‘mondbeleving’ bij zijn gasten. Tevens vormt het voor menig professioneel en hobby kok een fantastische uitdaging.

Kwaliteit verloochend zich niet en dit restaurant, met specifiek uitgekiende gerechten en perfecte service, werd opgemerkt door de inspecteurs van de Michelin gids. Met als eindresultaat, dat vanaf 2008 de Michelin ster boven hun geesteskindje prijkt.

Hans de Bont leeft drie kernwaarden: “goed gastheerschap, perfecte kwaliteit en heerlijke gezelligheid”.

 

Adres:

Dorpsstraat 5-a
2361 AK Warmond
Telefoonnummer: 0715156898
www.demoerbeiwarmond.nl