Biologische kookworkshops in de polder

What’s cookin’

Neem een kijkje in de keuken van Jeroen van Wijk en maak kennis met de rijkdom van smaken van zijn multiculturele keuken. Zijn biologische kookworkshops zijn gericht op puur koken met eerlijke, verse gerechten. En met lekkere geuren en een mooie presentatie is het ook een lust voor de zintuigen!

Het motto van What’s cookin’: koken is een kunst en een daad van liefde.

Zin om een avond samen met een eigen groep te koken en te eten? Doe dan bij What’s cookin’ een biologische kookworkshop op een unieke plek in de polder.

Aan het eind van een doodlopende weg parkeer je je auto, je wandelt 300 meter over 3 bruggetjes en weilanden en komt in een schitterende kookstudio met een prieel aan het water.

Je kiest tussen een vegetarisch, vis- of vleesmenu of een combinatie.

Een kookavond duurt gemiddeld vier uur, inclusief een snijdemonstratie met horeca-koksmessen en informatie over de te gebruiken ingrediënten.

Mail of bel voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten. Met 5-14 personen zijn jullie welkom. Met grotere groepen kun je terecht in de kookstudio in Leiden.

What’s cookin’

Sweilandpolder 12, 2362 XE Warmond
(navigatie: Vennemeer 41, 2374 AV Oud Ade)

Jeroen van Wijk
071-521 51 21 of 06-155 94 764

info@whatscookin.nl

whatscookin.nl