fbpx

SUPPEN op de Kagerplassen

Suppermarkt.com

Ontdek de schitterende omgeving van Warmond en de Kagerplassen vanaf het water met een SUP! Suppen is een heerlijk ontspannen, sportieve buitenactiviteit om alleen of samen met vrienden of collega’s te genieten van het water.

Sup je liever alleen, met z’n tweeën of met een hele groep? Kies je voor begeleiding van een gids of instructeur of ga je liever zelf op pad? Het kan allemaal!

Suppermarkt.com verhuurt opblaasbare SUPS voor hele- en halve dagen of per twee uur. Ook kun je hier een wetsuit en zwemvest huren. Daarnaast organiseert Suppermarkt.com regelmatig begeleide (toer)tochten en bijzondere evenementen in de regio, waaronder de Suppertjesdagen in Warmond.

Het leuke is dat het bij deze populaire sport sowieso verstandig is om 1,5 meter afstand te houden, omdat je anders met de peddels en de boards tegen elkaar botst. Juist daarom is Suppen nu een goed idee voor een sportieve groepsactiviteit, zoals een bedrijfsuitje, teambuilding, een ondernemersbijeenkomst, vrijgezellenfeest en  kinderpartijtjes. Ook kinderen vinden Suppen hartstikke leuk!

Wil je kennismaken met deze nieuwe sport dan kun je je inschrijven voor een leuke toertocht. Toch liever eerst een SUP-les? Dat kan ook!

Op de website vind je de tarieven voor het huren van een Sup en de data voor nieuwe evenementen en toertochten. Mail of bel voor meer informatie over de overige mogelijkheden en een prijsopgave op maat.

 

Suppermarkt.com

Herenweg 2
2361 ER Warmond
Contact: 06 57 340 262