Selecteer een pagina

Bowlen op de Rolls Royce onder de bowlingbanen!

Lucky’s Bowling

Lucky’s Bowling is uniek in Nederland. Je speelt onder de de metersgrote videowall, waarop speciaal ontworpen animatievideo’s worden geprojecteerd. De industriële locatie met hoge plafonds is ingericht met hoogwaardig designmeubilair en krijgt door details als oude Leidse stadslampen en vintageafbeeldingen een gezellige en huiselijke sfeer.

Tijdens of na het bowlen kun je in het vintagestijl restaurant genieten van een heerlijk diner. Kom zelf en ervaar het bowlen in stijl tegen reguliere tarieven.

 

In Lucky’s Bowling kan er gedeeltelijk achter glas worden gegeten, zodat er in alle rust kan worden genoten van de smaakvolle gerechten uit de keuken, met zicht op de bowlingbanen. De menukaart is samengesteld door Thijs Geerlings, die een verleden heeft als kok bij Gordon Ramsay. En dat is te merken!

Ook aan de kids is gedacht. Door de leveranciers, van onder meer Monkey Town Indoor Speeltuinen, is er een speciale binnenspeeltuin aangelegd. Zo kunnen de kinderen hun eigen gang gaan terwijl de volwassenen bowlen of eten.

Het mooie is dat deze aandacht voor ontwerp, kwaliteit en details niet de prijzen beïnvloedt: zowel baanhuur als horeca zijn niet duurder dan de reguliere bowlingbanen.

 

 

Openingstijden
  • Maandag, dinsdag en donderdag 16.00 tot middernacht

  • Woensdag vanaf 13.00 tot middernacht

  • Vrijdag vanaf 14.00 tot middernacht

  • Zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur tot middernacht.

Adres

 

Lucky’s Bowling

Veerpolder 14

2361 KV Warmond

071 305 88 14

info@luckysbowling.nl

www.luckysbowling.nl

Ook op deze website?