Selecteer een pagina

Vernieuwde wijze verzending VVV-nieuwsbrief

jan 2, 2020 | Nieuws

Met ingang van het nieuwe jaar ontvangt u de VVV- nieuwsbrief via Mailchimp. Dit maakt het voor ons gemakkelijker om de nieuwsbrief naar u te sturen. Als het goed is voorkomt dit namelijk dat de mail met de nieuwsbrief onbedoeld in de spambox beland. Of dat door technische storingen nieuwsbrieven in het geheel niet aankomen, of juist abusievelijk meerdere malen tegelijk aan u worden verzonden. 

In de mail staan een aantal highlights uit de nieuwsbrief vermeld. Onderaan de mail vindt u de mogelijkheid om de volledige nieuwsbrief met de bijbehorende evenementenagenda te openen. (Klik zonodig eerst op ‘afbeeldingen volledig weergeven’ bovenaan de mail, voor een optimale weergave van de mail.)

Via de knop onderaan de mail kunt u de volledige nieuwsbrief met de bijbehorende evenementenagenda weer gewoon downloaden als pdf-bestand, zoals u dat voorheen kon met de bijlage bij de mail. Zo blijft u weer geheel op de hoogte van alle activiteiten in de gemeente Teylingen.

Wij wensen u weer veel leesplezier.

Ontvangt u (nog) geen maandelijkse nieuwsbrief van de VVV, maar zou u deze wel (weer) willen ontvangen, dan kunt u zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar info@vvvwarmond.nl.

Ook persberichten en melding van evenementen kunt u sturen naar info@vvvwarmond.nl.

Ook op deze website?