fbpx

Verkoopexpositie ‘Hand in Hand’

nov 30, 2020 | Nieuws

In het keldertje van Galerie De Pomp is tot 20 januari een verkoopexpositie van ‘Hand in Hand’.

Een Nederlandse oud-tropenarts had ooit een bijzondere droom: het creëren van een veilige en liefdevolle leefomgeving voor verstandelijk (en vaak meervoudig) beperkte kinderen in Ghana. De Hand in Hand Community is een aansprekende en vitale leefgemeenschap met een unieke atmosfeer voor inmiddels al bijna 100 verstandelijk beperkte kinderen, afkomstig uit heel Ghana. Zij ontvangen hier goede verzorging en aangepaste ontwikkelingsprogramma’s in een veilige en stimulerende omgeving.

Hand in Hand heeft een beschutte werkplaats. Het is een plek waar jong volwassen bewoners en de werkplaatsjongeren samen op nuttige en aangename manier hun dagen kunnen besteden, vakkennis opdoen en waar ze tegelijkertijd ook mooie sieraden en andere producten maken. Deze sieraden en andere producten worden in Ghana op eigen terrein verkocht, via de website en nu ook bij Galerie De Pomp. De opbrengsten van de verkoop komen natuurlijk ten goede aan Hand in Hand.

Meer informatie via de website www.operationhandinhand.nl

Greetje Knetsch uit Warmond verzorgt graag een leuke presentatie of workshop, of geeft meer informatie over het verkopen van deze producten. Bel 0646080723, of mail naar greetje09@gmail.com

  

Galerie De Pomp
Dorpsstraat 38, Warmond

Openingstijden:
woensdag t/m vrijdag 15.00-17.00 uur, zaterdag 11.00-17.00 uur,  zondag 13.00-17.00 uur.

Eerste Kerstdag en Oudejaarsdag gesloten.
Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag  14.00—16.00 uur.

www.galeriedepomp.nl