Heuglijk nieuws: Theater Het Trefpunt gaat weer open!

jul 30, 2020 | Nieuws

Theater Het Trefpunt heeft heuglijk nieuws voor u: ze gaan weer open! U bent dus weer van harte welkom.

Het theater heeft een manier gevonden om met vijf voorstellingen het eerste deel van het seizoen te gaan draaien. Hoe het praktisch in zijn werk gaat, leest u op de website van Theater Het Trefpunt.

Het is een wat ander programma geworden dan gepland, maar op dit moment zijn ze vooral blij dát ze open kunnen en u weer kunnen laten genieten.

Het theaterseizoen wordt op vrijdag 18 september geopend door cabaretier Martijn Kardol. Hij komt naar Warmond met zijn tweede solovoorstelling, toepasselijke getiteld Welkom. Vervolgens brengt Alexander Broussard op vrijdag 23 oktober een muzikaal eerbetoon aan zanger/componist Billy Joel. Daarna staan op zaterdag 31 oktober twee van de drie finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2020 op het podium. Op 14 november geeft Sjaak Bral alvast een schot voor de boeg met het bespreken van het pandemische jaar 2020. Het najaar wordt op zaterdag 28 november afgesloten met een theatercollege van taalkundige Wim Daniëls.

Cabaret, muziek, kleinkunst en de kunst van het woord, ze hopen dat dit gevarieerde aanbod u opnieuw weet te verlokken om het theater te bezoeken.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gauw bij ‘Alle voorstellingen‘.

• Per direct kunt u weer toegangskaarten bestellen voor de voorstellingen die in het najaar spelen, dit kan alleen online.

• Reserveer alleen toegangskaarten voor uw eigen huishouden, komt u met anderen, laat hen dan apart reserveren.

• De artiesten spelen tweemaal op een avond. De eerste voorstelling start om 19:00 uur en de tweede voorstelling om 21:00 uur. Duur 60 tot 75 minuten.

• Het is helaas nog niet mogelijk om bij VVV Warmond toegangskaartjes te kopen voor de voorstellingen van dit seizoen.

 

Theater Het Trefpunt

Herenweg 80, 2361 ET Warmond

http://www.theaterhettrefpunt.nl/