fbpx

Statiegeld voor Hylke Tromp

dec 7, 2020 | Nieuws

Deze winter wordt de alom bekende Warmondse historische platbodem, de Hylke Tromp, grondig opgeknapt. Daarom is de statiegeldactie bij AH Warmond komende maanden gewijd aan dit project. Elke maand worden onder de deelnemers 8 plekken aan boord verloot!

Zowel de binnen- als de buitenkant van de Hylke Tromp worden voorzien van nieuwe, duurzame verflagen, al het houtwerk wordt opnieuw gelakt en er is inmiddels een nieuw grootzeil aangeschaft.

Dit alles heeft tot doel om met dit mooie schip ook in het zeilseizoen 2021  weer volop vaarten voor goede doelen, wedstrijden en recreatiegroepen te kunnen organiseren.

 Het onderhoud  van de Hylke kost veel geld en daarom is de Stichting Traditionele Zeilvaart Warmond, de eigenaar van het schip, erg blij met de geste van Albert Heijn Warmond om mogelijk te maken dat het statiegeld van lege flessen de komende maanden aan de Hylke wordt gedoneerd.

En er is  ook nog een leuke prijs mee te verdienen…. De Stichting verloot elke maand 8 plaatsen aan boord tijdens een recreatievaart. Schrijf uw emailadres op de donatiebon, doe deze in de box en u loot automatisch mee!