fbpx

Padel bij Dekker Warmond

mei 27, 2021 | Nieuws

In Warmond kun je nu ook padel spelen. Begin juni worden bij Dekker Warmond de eerste drie buiten-padelbanen opgeleverd. Je kunt nu alvast een baan reserveren!

Wil je eerst eens bekijken wat padel nou eigenlijk is? Vanaf het terras en het restaurant heb je goed zicht op de nieuwe padelbanen.

Wat is Padel
Padel is een racketsport die sinds enkele jaren in Nederland gespeeld wordt. Padel heeft zijn oorsprong in Mexico en is zeer populair in Latijns-Amerika en Spanje. Het is inmiddels de snelst groeiende sport in de wereld. Padel is een mix van tennis en squash, die door jong en oud zeer snel te leren is.

Het hele jaar bespeelbaar
De padelbanen bij Dekker Warmond zijn door het kwalitatief hoogwaardige kunstgras en de ledverlichting het gehele jaar goed bespeelbaar.

Baanhuur, lessen en clinics
Naast het huren van een baan op een vast tijdstip in de week, of een losse baan, is het ook mogelijk om les te krijgen of padelclinics te reserveren.

Op korte termijn ook binnenbanen
“De banen zijn gerealiseerd door Sky-padel, een partij die al vele banen realiseerde in de Benelux”, aldus Dekker Warmond. “We kunnen met recht spreken van de Mercedes onder de Padelbanen. We hebben het voornemen om op korte termijn ook binnen padelbanen te realiseren om zo het aanbod compleet te maken.”

Ideaal te combineren met borrel of diner
De Padelbenen worden gerealiseerd onder hetzelfde dak als de prijswinnende Lucky’s bowling en golf. De uitbreiding past dan ook uitstekend in het totale leisure concept van Dekker Warmond. Met het uitgebreide horeca-aanbod van Dekker is de sport ideaal te combineren met een borrel of diner in één van de restaurants.


Meer informatie en reserveren: www.dekkerwarmond.nl/padel

Openingstijden: 7 dagen per week van 08.00 tot 22.00 uur

Dekker Warmond
Veerpolder 14
2361 KV Warmond