fbpx

Met de Hylke naar de Lakerpolder

jul 9, 2021 | Nieuws

Een gecombineerde vaar- en wandeltocht met de historische Kagenaar. Je vaart naar de Lakerpolder, die alleen per boot bereikbaar is en beheerd wordt door Staatsbosbeheer. Daarna maak je een mooie rondwandeling over deze polder, midden in de Kagerplassen.

De LekkerZeilen-tochten zijn actieve zeiltochten, d.w.z. we verwachten van de deelnemers dat ze actief meehelpen met het hijsen en strijken van de zeilen, bediening van de zwaarden, roerbediening enz.  Natuurlijk alles met instructie door en begeleiding van de vrijwillige bemanning.

Vanwege de 1.5 meter maatregel kan maar een beperkt aantal mensen mee. Na inschrijving en plaatsing krijg je nog nadere informatie toegestuurd. Wil je mee, stuur dan snel een mailtje naar het mailadres info@koudenhoornontdekken.nl (vergeet niet te vermelden waar je je voor opgeeft!)

Aanmelden kan via de website www.hylketromp.nl en de bijdrage in de onderhoudskosten van deze historische Kagenaar is € 12,50 per persoon. De Hylke Tromp is in prima conditie, maar het onderhoud is een kostbare zaak.