Leuk uitstapje in de streek: met een Solex door de Bollenstreek

aug 4, 2020 | Nieuws

Solex huren in de Bollenstreek?

Geniet met elkaar van een dagje uit, het rijden op de Solex, de enthousiast zwaaiende medeweggebruikers, het typische Solexgeluid en de geur van het ouderwetse Solexmotortje! Bij Have Fun Events kun je al vanaf twee personen goed onderhouden Solexen uit 1964 huren.

Geniet van de bloemenvelden met dahlia’s en aronskelken of toer rondom de plassen bij Warmond. De Solexen zijn uitgerust met een fietstas zodat je spullen mee kunt nemen.

De medewerkers van Have Fun Events ontvangen je hartelijk op hun locatie. Er is voldoende parkeergelegenheid en je kunt er voor kiezen om te starten met vers appelgebak van Landgoed de Olmenhorst met een kopje koffie of thee. Na een korte instructie ga je op stap. Je kunt zelfstandig met een routebeschrijving op de Solex op pad gaan of gebruik maken van een gezellige routeleider.

Het is ook mogelijk om in kleine groepjes een Solex-speurtocht te rijden. Halverwege de Solex-tour kun je een pauze houden bij een gezellig terras om daarna te genieten van het tweede deel van de Solex-tour.

Deelnemers zonder rijbewijs kunnen met de elektrische fiets mee of huur een superleuke 6-persoons elektrische TukTuk met chauffeur.

Have Fun Events

Jacoba van Beierenweg 97A
Voorhout

085 4874400
info@havefunevents.nl
www.havefunevents.nl