Kunstweek Warmond zoekt kunstenaars

sep 23, 2019 | Nieuws

‘Kunstweek Warmond zoekt kunstenaars’

De organisatie van de Kunstweek Warmond is op zoek naar beeldend kunstenaars uit de regio die willen exposeren tijdens Gluren bij de Buren. De Kunstweek wordt gehouden van 1 t/m 10 november, maar de expositie loopt nog een week langer door.

Gluren bij de Buren is inmiddels een traditie tijdens de Kunstweek. Ramen van woonhuizen en etalages van winkels in de Dorpsstraat worden tijdelijk omgetoverd tot minigalerietjes, waarin beeldend kunstenaars hun werk exposeren.

Het thema van de Kunstweek is dit jaar Sporen van Jan Steen. Kunstenaars die willen meedoen met Gluren bij de Buren, zijn uitgenodigd om zich te laten inspireren door Jan Steen – al mogen ze dit verzoek ruim interpreteren.

Kunstenaars kunnen zich tot en met 13 oktober aanmelden bij Nicoline Heemskerk: info@nicoline-heemskerk.com. Vermeld in de mail wat voor werk je wilt tentoonstellen en wat de grootte is, voeg liefst ook een foto bij. Meer informatie en de voorwaarden voor deelname zijn te vinden op de site www.kunstweekwarmond.nl.