fbpx

We zoeken de mooiste foto's van Warmond!

Fotowedstrijd

Omdat we het komende buitenseizoen maar mondjesmaat kunnen gaan beleven, organiseren we een fotowedstrijd. We zoeken de mooiste foto’s van Warmond! Duik in je fotoboeken en je digitale mappen of neem je camera toch nog even mee naar buiten. Stuur je favorieten in en maak kans op een fiets en/of een VVV-cadeaubon.

Alle Warmondse hoogtepunten zijn welkom. Schilderachtige buitentafereeltjes en bijzondere natuurfotografie, sfeervolle impressies van onze evenementen, culturele hoogstandjes, de fraaiste panden in het dorp – imposante vergezichten of juist dat ene bijzondere detail waar je oog op valt. Natuurlijk wel met één voorwaarde: de foto moet op Warmonds grondgebied gemaakt zijn!

Er zijn 4 categorieën waarin je kunt deelnemen:

 • Water en recreatie
 • Natuurontdekking
 • Kunst & Cultuur
 • Gebouwen & monumenten

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel. Mail je (hoge resolutie) foto naar fotowedstrijd@warmondaandekaag.nl en geef aan in welke categorie je mee doet. Vermeld ook je naam en eventueel de titel van je foto.

Je mag in alle categorieën deelnemen. Per categorie mag je maximaal 10 foto’s inzenden. Wil je meerdere foto’s sturen, dan is het handig om WeTransfer te gebruiken.

Insturen kan tot 1 september 2020. In de tussentijd gaan wij natuurlijk regelmatig ingezonden foto’s posten op Instagram en Facebook!

Iedere inzender van de fotowedstrijd verklaart akkoord te zijn met de onderstaande voorwaarden.

 

Hoe win je de fiets?

Uit alle deelnemers trekken we op 12 september tijdens de Schippertjesdagen een winnaar. Die inzender ontvangt een gloednieuwe omafiets. Alle deelnemers maken dus evenveel kans!

Hoe win je de VVV-cadeaubon van 25 euro?

Je kunt in alle categorieën foto’s inzenden. De winnaar van elke categorie krijgt een VVV-cadeaubon.

Stemmen op de beste foto’s

Na 1 september maken we per categorie een voorselectie en plaatsen die op Facebook. Daar kan iedereen een week lang meestemmen. De winnaar (per categorie) is de foto met de meeste likes.

   

  Steun jij Warmond aan de Kaag met je foto’s?

  Wij zijn altijd op zoek naar mooie foto’s van Warmond om te gebruiken in onze communicatie. Met zulke plaatjes kunnen wij Warmond immers nog beter op de kaart zetten. We zouden het fijn vinden als we jouw ingezonden foto’s daarvoor mogen gebruiken. En jij ziet jouw foto misschien wel prominent terug op onze website, op een poster of in een toeristisch magazine. Alvast onze dank als je zo een waardevolle bijdrage aan ons werk wilt leveren!

  Wil je wel meedoen, maar heb je er bezwaar tegen dat we je foto gebruiken, geef dat dan aan bij je inzending.

  (Heb je nog veel meer foto’s die we mogen gebruiken? We horen het graag!)

   

  Spelregels fotowedstrijd

  • Deelnemers mogen maximaal 10 foto’s per categorie insturen.
  • De foto’s zijn gemaakt in Warmond – het mogen ook foto’s uit je archief zijn.
  • De foto’s moeten digitaal worden ingezonden als jpeg (maximaal formaat 8 MB, minimale afmeting 1800 px over de langste zijde).
  • Foto’s mogen niet artistiek bewerkt zijn. Dus geen creatieve filters. Het gaat niet om digitale kunst. Het licht en de luchten in Warmond zijn vaak al weergaloos genoeg zonder dat je er verder aan sleutelt, vinden wij. En dat willen we graag laten zien!
  • Tenzij uitdrukkelijk vermeld bij inzending, verleent de deelnemer door deelname aan de fotowedstrijd aan Stichting Warmond aan de Kaag volledig en onvoorwaardelijk gebruiksrecht van het beeld voor alle gebruik door de stichting. Hieronder worden in ieder geval verstaan: website, nieuwsbrief, brochures, persberichten, Facebook, Instagram, ander promotiemateriaal dat door de stichting Warmond aan de Kaag wordt ontwikkeld.
  • Warmond aan de Kaag is gerechtigd om het aangeleverde materiaal te gebruiken in al haar media en publicitaire uitingen, tenzij door deelnemer uitdrukkelijk per mail vermeld bij inzending van de foto’s.
  • De deelnemer vrijwaart Warmond aan de Kaag voor claims van derden die pretenderen auteursrechthebbende te zijn.
  • De deelnemer vrijwaart Warmond aan de Kaag voor claims van geportretteerden.
  • Bij het fotograferen wordt de natuur niet verstoord.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Ingezonden foto’s kunnen niet worden teruggetrokken uit de competitie.
  • Ingezonden foto’s worden niet geretourneerd. Aanstootgevende foto’s worden gediskwalificeerd.
  • De winnaar(s) krijgen persoonlijk bericht.
  • Houd je aan de onderstaande ‘gedragscode’:
   1.     Verontrust geen mensen en dieren.
   2.     Houd een gepaste afstand bij het fotograferen.
   3.     Wees een goede gastvrouw/heer en zorg niet voor overlast.
   4.     Betreed geen verboden terrein.
   5.     Laat geen afval achter.