Theater Het Trefpunt in januari

jan 6, 2020 | Nieuws

‘Evenementen Uitgelicht: Deze maand inTheater Het Trefpunt’

Theater het Trefpunt heeft een gevarieerd aanbod aan voorstellingen. Van toneel, muziek, kindertheater tot cabaret. Naast de al elders op deze site aangekondigde voorstelling Brieven aan m’n Hond door het cabaretduo Een Halfje Purper op 24 januari 2020 zijn er deze maand uiteraard nog meer voorstellingen. Hieronder volgt het volledige overzicht van de voorstellingen van deze maand:

Jason Bouman – Bloed, Zweet en Tranen
In het voorjaar van 2013 trok Bouman de stoute schoenen aan en deed hij mee aan het televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. De jury en het stemmend thuispubliek waren direct overtuigd van zijn zangkwaliteiten en hij werd eerste met het nummer Kleine jongen van André Hazes. Deze jonge volkszanger is inmiddels een blijver. Zijn in 2014 uitgebrachte album Zomaar Ineens is een succes en Bouman deed al optredens in de Ziggo Dome, GelreDome en Rotterdam Ahoy. Deze avond is een meezingfeest der herkenning met klassieke Hazesnummers als Kleine jongen, Zeg maar niets meer en Zij gelooft in mij, maar uiteraard ook met veel eigen werk van zijn cd. Toegangkaarten € 19,50 zijn verkrijgbaar bij het VVV-kantoor of via Het Trefpunt.
Dit is een sta-concert.

Zaterdag 18 januari, aanvang 20:30 uur
http://www.theaterhettrefpunt.nl/

Een Halfje Purper – ‘Brieven aan m’n Hond’

Een Halfje Purper, dat krijg je als je Purper-voorman van het eerste uur Frans Mulder en zijn jonge muzikale Purper-collega Diederick Ensink met zijn tweeën op het podium zet.

De afgelopen decennia schreef Frans Mulder een indrukwekkend repertoire bij elkaar; voor zichzelf, maar zeker ook voor vrijwel de hele Nederlandse theaterwereld.

Diederick Ensink was benieuwd naar dit toch wel theatrale erfgoed, en vroeg zich af waar dat materiaal toch gebleven was. Hij grasduinde, met Frans zijn goedkeuring, door talloze elpees, cassettes, cd’s, dvd’s, schoenendozen op zolder en in de krochten van de laptop van Frans.

En hij vond … een schat aan beeldschone en geestige liedjes en dito conferences, voor onder andere Simone Kleinsma, Karin Bloemen en Adèle Bloemendaal.

“Hier moét een programma van worden gemaakt!”, riep Diederick enthousiast.

“Even met m’n hond overleggen”, zei Frans.

En zo ontstond ‘Brieven aan m’n hond’. Een show met beeldschone liedjes en geestige conferences.

Dit is een voorstelling in het kader van Het Nationaal Theaterweekend. Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van het Nationaal Cultuurfonds en het Prins Bernard Cultuurfonds om drie dagen lang bezoekers naar voorstellingen te trekken voor een sterk gereduceerde prijs. Een goede gelegenheid voor degenen die zelden theater bezoeken, maar ook om de vaste bezoeker van de gebaande paden te leiden. Een toegangskaartje kost slechts € 10,00 en is te koop via www.theaterhettrefpunt.nl en bij VVV Warmond aan de Gemeentehaven 3.

Vrijdag 24 januari, aanvang: 20:30 uur
http://www.theaterhettrefpunt.nl/

Stand-up Comedy – Open Mic met Roel C. Verburg
Stand-up comedy; hierbij draait alles om de comedian, de microfoon en het publiek. De Open Mic is het podium waar het voor veel comedians begint, maar waar ook ervaren
comedians terug blijven komen om hun nieuwste grappen te testen. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Stand-up comedy is een ongedwongen avondje met een Master of Ceremony (MC), een aantal comedians en een headliner.

Vorig seizoen was hij de eerste in de reeks headliners; nu sluit hij onze serie af: Roel C. Verburg. Hij staat bekend om zijn relaxte podiumpersoonlijkheid en zijn rare liedjes. Hij weet daarmee als enige in Nederland stand-up comedy met muziek te combineren, en scoorde menig Youtube-hit, zoals ‘Onder De Plak’, ‘Slechtste Rapper Van De Straat’ en ‘Ik Koester Je Oester’.

Heb je zin in een grappig avondje uit? Bestel dan nu je toegangskaarten op de website van Het Trefpunt. En wacht niet te
lang, want het aantal toegangskaarten is beperkt. De toegangsprijs is via de website € 10,00 en aan de zaal
€ 13,00. Deze kaarten zijn helaas niet verkrijgbaar bij de VVV.

Vrijdag 31 januari, aanvang 20:30 uur http://www.theaterhettrefpunt.nl/

Theater Het Trefpunt, Herenweg 80 Warmond