fbpx

Warmondse gastvrijheid op het Pleintje bij de Pomp

Kerstmarkt op het plein

De jaarlijkse Kerstmarkt vindt (normaliter) plaats op een zondag medio december.

De Glühwein en warme chocomel met slagroom staan weer warm klaar. Met een beetje geluk ben je niet te laat voor de inmiddels befaamde huisgemaakte Rum Cake…. Warmer dan dit kunnen we je niet maken!

Op zondag 13 december 2020 van 11:00 tot 16:00 uur organiseert de Galerie Het Oude Raadhuis zoals ieder jaar weer de sfeervolle Kerstmarkt rond het Dorpsplein van Warmond.

De Glühwein en warme chocomel met slagroom staan weer warm klaar. Met een beetje geluk ben je niet te laat voor de inmiddels befaamde huisgemaakte Rum Cake…. Warmer dan dit kunnen we je niet maken!

Op deze veelzijdige Kerstmarkt, vind je 22 kramen met unieke, ambachtelijke kunst- en kunstnijverheidsproducten, zilverwerk, brocante, velerlei (antieke) kerstboomversiering, kerstlichtjes, kerststallen, tafellinnen, serviesgoed, antiek glaswerk, kandelaars, tafelzilver, hoeden, unieke sieraden, artikelen van schapenvachten, cadeauartikelen, kerststukjes, kerstdecoraties en nog veel meer.

Ook is er uiteraard erwtensoep en chocolademelk. Kinderen van 7 tot 12 jaar mogen zelf kaarsen maken. Vergeet vooral niet om ook even een kijkje te nemen in de galeries aan het plein.

www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Pleintje bij de Pomp, de Oude School

13 december 2020, 11:00 – 16:00 uur