fbpx

Warmond als inspiratiebron voor het werk van Jan Steen

Jan Steen-wandeling

De Jan Steen-wandeling neemt u mee door Warmond en laat u bijzondere plekjes zien. Kom alles te weten over Jan Steen en de tijd waarin hij leefde. Leer meer over zijn schilderijen en vooral de symboliek erachter.

Regelmatig wordt ook een begeleide wandeling georganiseerd met de samenstellers als gids. Zo kunnen zij nog meer van hun kennis delen en is er gelegenheid om vragen te stellen. Meer informatie hierover vindt u in de agenda. .

Klik op de afbeelding om de routebeschrijving van de Jan Steen- wandeling te downloaden. U kunt het bestand dan openen op uw telefoon. Zo hoeft u niet telkens online te zijn.

Wandelroute Jan Steen - brochure
In de brochure kunt u heen en weer klikken van het kaartje naar de beschrijvingen. Ook vindt u links naar webpagina’s. Om die te gebruiken hebt u wel een internetverbinding nodig.
Wandeling Jan Steen - kaartje

De wandeling door de historische dorpskern is ongeveer 2 kilometer lang. De wandeling is goed toegankelijk met rolstoel of rollator. Op de route vindt u ook horeca.

Kinderen mee? Doe ook de Jan Steen-speurtocht
Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er de Jan Steen-speurtocht. Deze volgt dezelfde route als de Jan Steen-wandeling, en voegt er een spelelement aan toe. Met een quizvraag of opdracht bij de schilderijen duiken de kinderen dieper de schilderijen in. Verzamel alle letters en ontcijfer het codewoord. Voor wie de juiste oplossing inlevert bij de servicebalie van Albert Heijn Warmond, ligt een kleine attentie klaar.

Jan Steen-wandeling met gids
Toch liever een wandeling met begeleiding van een gids? Via onderstaande inschrijfmodule kunt u zich daarvoor aanmelden.

Na inschrijving en betaling ontvangt u een bevestigingsmail (controleer uw map ongewenste mail/spam als u de mail niet kunt vinden). In deze mail staat nadere informatie over verzameltijd en locatie.

Wandel mee met onze gidsen

Selecteer een wandeling en het aantal personen. In de volgende stap kiest u de datum.

Na inschrijving en betaling ontvangt u een bevestigingsmail met nadere informatie.
(Niet ontvangen? Check de ongewenste mail/spam)

Laden...