fbpx

Stap in de voetsporen van Jan Steen

Jan Steen-wandeling met gids

De Jan Steen-wandeling neemt u mee door Warmond en laat u bijzondere plekjes zien. Kom alles te weten over Jan Steen en de tijd waarin hij leefde. Leer meer over zijn schilderijen en vooral de symboliek erachter. U kunt de routebeschrijving vol interessante weetjes op uw smartphone downloaden en de wandeling zelf maken wanneer u wilt.

Maar er is meer, veel meer! Lang niet alle verhalen en informatie konden worden opgenomen in de routebeschrijving. Daarom wordt ook regelmatig een begeleide wandeling georganiseerd. Zo kunnen onze gidsen nog meer van hun kennis delen én is er gelegenheid om vragen te stellen.

Data in 2020

Zondag 5 april (AFGELAST)
Zondag 24 mei (AFGELAST)
Zondag 19 juli (VOL)
Zondag 23 augustus (VOL)
Zondag 27 september
Zondag 22 november (AFGELAST)
Zondag 13 december (AFGELAST)

 

Geen plek? Maak de wandeling zelf!

Vanwege corona is slechts een beperkt aantal plekken voor de wandeling beschikbaar. Met de uitgebreide routebeschrijving op uw smartphone kunt u de wandeling zelf maken wanneer u wilt. Minder uitgebreid, maar nog steeds volop interessante weetjes!

Praktische informatie

De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

Het start- en eindpunt van de wandeling is bij VVV Warmond aan de Gemeentehaven. In Warmond is parkeren gratis.

Kosten en aanmelding

Prijs: € 7,50 incl koffie/thee na afloop bij een van de deelnemende horecagelegenheden.

Vanwege de corona-maatregelen maximaal 10 personen, aanmelding vooraf is nodig.

Je titel komt hier

“Een echte aanrader!”

Marijke van den Bos

Je titel komt hier

“Complimenten voor de leuke wandeling in Warmond afgelopen zondag. Het was prima verzorgd en de deskundige informatie was prima gedoseerd.”

Cees Timmermans

Je titel komt hier

“Dank voor de leuke en interessante middag. Ben benieuwd naar meer van dit soort wandelingen en zo.”

Jos den Boer

Aanmelding is nodig om deel te nemen aan de wandeling. Dat kan via onderstaande inschrijfmodule. Na inschrijving en betaling ontvangt u een bevestigingsmail (controleer uw map ongewenste mail/spam als u de mail niet in uw inbox treft). In deze mail staat nadere informatie over verzameltijd en locatie.

De organisatie achter de Jan Steen-wandeling bestaat uit vrijwilligers. Met de opbrengsten kunnen we de wandeling en andere Jan Steen-activiteiten in stand houden. Wij danken u voor uw steun.  

Koop nu je tickets voor Jan Steen Culinair

Er is een maximum aantal deelnemers, dus boek op tijd! Kies eerst een van de startlocaties, in stap 2 kies je de gewenste datum. 

Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestigingsmail met nadere informatie.
(Niet ontvangen? Check de ongewenste mail/spam)

NB. Donderdag 13 mei is bijna uitverkocht. Ben je met 2 personen of meer, dan zijn er nog tickets vanaf de startpunten Park Groot Leerust, Caruso en Coazy.

Laden...