fbpx

Stap in de voetsporen van Jan Steen

Jan Steen-wandeling met gids

De Jan Steen-wandeling neemt u mee door Warmond en laat u bijzondere plekjes zien. Kom alles te weten over Jan Steen en de tijd waarin hij leefde. Leer meer over zijn schilderijen en vooral de symboliek erachter. U kunt de routebeschrijving vol interessante weetjes op uw smartphone downloaden en de wandeling zelf maken wanneer u wilt.

Maar er is meer, veel meer! Lang niet alle verhalen en informatie konden worden opgenomen in de routebeschrijving. Daarom wordt ook regelmatig een begeleide wandeling georganiseerd. Zo kunnen onze gidsen nog meer van hun kennis delen én is er gelegenheid om vragen te stellen.

Data in 2022

Zondag 24 april
Zondag 15 mei

(Meer data volgen)

 

Geen plek? Maak de wandeling zelf!

Met de uitgebreide routebeschrijving op uw smartphone kunt u de wandeling zelf maken wanneer u wilt. Minder uitgebreid, maar nog steeds volop interessante weetjes!

Praktische informatie

De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

 

Kosten en aanmelding

Prijs: € 7,50.

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Aanmelding vooraf is nodig. In de bevestigingsmail staat meer informatie  over de wandeling en de startlocatie.

Je titel komt hier

“Een echte aanrader!”

Marijke van den Bos

Je titel komt hier

“Complimenten voor de leuke wandeling in Warmond afgelopen zondag. Het was prima verzorgd en de deskundige informatie was prima gedoseerd.”

Cees Timmermans

Je titel komt hier

“Dank voor de leuke en interessante middag. Ben benieuwd naar meer van dit soort wandelingen en zo.”

Jos den Boer

Aanmelding is nodig om deel te nemen aan de wandeling. Dat kan via onderstaande inschrijfmodule. Na inschrijving en betaling ontvangt u een bevestigingsmail (controleer uw map ongewenste mail/spam als u de mail niet in uw inbox treft). In deze mail staat nadere informatie over verzameltijd en locatie.

De organisatie achter de Jan Steen-wandeling bestaat uit vrijwilligers. Met de opbrengsten kunnen we de wandeling en andere Jan Steen-activiteiten in stand houden. Wij danken u voor uw steun.  

Wandel mee met onze gidsen

Selecteer een wandeling en het aantal personen. In de volgende stap kiest u de datum.

Na inschrijving en betaling ontvangt u een bevestigingsmail met nadere informatie.
(Niet ontvangen? Check de ongewenste mail/spam)

Laden...