Stap in de voetsporen van Jan Steen

Jan Steen-wandeling met gids

De Jan Steen-wandeling neemt u mee door Warmond en laat u bijzondere plekjes zien. Kom alles te weten over Jan Steen en de tijd waarin hij leefde. Leer meer over zijn schilderijen en vooral de symboliek erachter. U kunt de routebeschrijving vol interessante weetjes op uw smartphone downloaden en de wandeling zelf maken wanneer u wilt.

Maar er is meer, veel meer! Lang niet alle verhalen en informatie konden worden opgenomen in de routebeschrijving. Daarom wordt ook regelmatig een begeleide wandeling georganiseerd. Zo kunnen onze gidsen nog meer van hun kennis delen én is er gelegenheid om vragen te stellen.

Data in 2020

Zondag 5 april (AFGELAST)
Zondag 24 mei (AFGELAST)
Zondag 19 juli (VOL)
Zondag 23 augustus
Zondag 27 september
Zondag 22 november

 

Praktische informatie

De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. 

Eindpunt van de wandeling is VVV Warmond aan de Gemeentehaven. In Warmond is parkeren gratis.

Kosten en aanmelding

Prijs: € 7,50 incl koffie/thee na afloop.

Vanwege de corona-maatregelen maximaal 6 personen, aanmelding vooraf is nodig.

Aanmelding is nodig om deel te nemen aan de wandeling. Dat kan via onderstaande inschrijfmodule. Na inschrijving en betaling ontvangt u een bevestigingsmail (controleer uw map ongewenste mail/spam als u de mail niet in uw inbox treft). In deze mail staat nadere informatie over verzameltijd en locatie.

De organisatie achter de Jan Steen-wandeling bestaat uit vrijwilligers. Met de opbrengsten kunnen we de wandeling en andere Jan Steen-activiteiten in stand houden. Wij danken u voor uw steun.  

Schrijf u nu in voor de Gidswandeling van Jan Steen

Wij raden u aan om zich zo snel mogelijk voor de wandeling aan te melden i.v.m. beperkt aantal deelnemers.

Laden...