fbpx

Beleef Jan Steen met Rederij van Hulst

Vaar- en wandelcombi

Een leuke vaar- en wandelcombi van Rederij van Hulst: volg de voetsporen van Jan Steen in zijn geboortestad Leiden én in Warmond, waar hij ook enkele jaren woonde en werkte. 

Maak twee boeiende wandelingen langs het leven en de werken van Jan Steen. De wandelingen beginnen in Leiden of Warmond. Met de scheepspendel van Rederij van Hulst vaart u van de ene naar de andere locatie. De wandelingen maakt u op eigen gelegenheid.

Bij een boeking ontvangt u van ons een ticket voor een pendel met daarbij de wandelkaarten van de routes in Leiden en Warmond.

De wandeling in Leiden is 3,3 km en de wandeling in Warmond is 1,8 km. Onderweg vindt u diverse horeca-gelegenheden.

 

Datum en tijden

10.30 uur vanuit Leiden op di, do, zo. U doet de wandeling in Warmond tussen 11.15 en 15.00 uur. Het schip vertrekt om 15.00 uur weer naar Leiden.
12.00 uur vanuit Warmond op ma, woe, vrij, za. U doet de wandeling/museumbezoek in Leiden tussen 12.30 en 16.00 uur. Het schip vertrekt om 16.00 uur weer naar Warmond.

 

Praktische info

U krijgt bij uw boeking beide wandelkaarten per e-mail toegestuurd. Wilt u beide wandelingen op één dag maken? Dat kan. Plan uw tweede wandeling dan voor of na de vaartocht. Wilt u niet met de boot retour naar de opstaplocatie? Dan kunt u op eigen gelegenheid met de bus 50 reizen (Leiden – Warmond v.v.). De busreis kunnen wij helaas niet in mindering brengen op het vaar-/wandelticket.

 

Het boekje met de Jan Steenwandelingen is ook los verkrijgbaar bij VVV Warmond en VVV Leiden. Prijs: € 4,75

Wandeling Jan Steen - kaartje
Wandeling Jan Steen - kaartje