fbpx

Het grote jaarlijkse zeilevenement op de Kaag

De Natte Kaagweek
In de tweede week van juli is er traditioneel de Kaagweek. Een weergaloos zeilevenement voor top-zeilers en publiek, met vermaak voor jong en oud. Uiteraard staat het zeilen centraal, maar ook op de wal is er een mooi aanbod aan activiteiten en entertainment. Op het water begroeten we vele verschillende zeilklasses. Een professioneel wedstrijdcomité zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Voor de niet-zeilers is er een mooi walprogramma. Op vrijdag en zaterdag wordt aan het einde van de dag de traditionele Holland- Friesland teamwedstrijd gevaren waarin 10 Regenbogen om de eer strijden. Een niet weg te denken en spectaculair onderdeel van het programma dat je moet meemaken.

22 t/m 26 juli 2020

De opening van de Kaagweek is op woensdagavond. Uiteraard met live muziek en een grote vloot zomeravondzeilers. Ook op de donderdag, vrijdag en zaterdag kun je rekenen op een goed muzikaal programma en is het feest! Overdag zijn er verschillende kinderactiviteiten rond de Sociëteit.

Zowel op als naast het water is er van alles te doen. Het team van de Kaagsociëteit doet er alles aan om iedereen te voorzien van drankjes en heerlijke hapjes. De aangepaste menukaart zorgt er voor dat je ook lekker kunt lunchen en dineren tijdens de Kaagweek.

Wil je het water op om alles dichtbij te bekijken, dan kun je in Warmond een bootje huren of gebruik maken van de taxidienst van rederij Van Hulst.

Om rustig wat te eten of drinken kun je tussendoor ook aanleggen bij Koudenhoorn en vanaf hier zo het dorp inlopen. In het dorp vind je tal van horecagelegenheden en een aantal winkeltjes.

Locatie:

Restaurant de Kaagsociëteit

Zijldijk 11, Warmond

www.kaagsocieteit.nl

Meer info over de Kaagweek: www.kwvdekaag.nl