fbpx

Samen in beweging komen en mensen helpen die het nodig hebben.

De Loop tegen Kanker

Op de tweede zondag in oktober start de Loop Tegen Kanker. Meer dan 2000 mensen wandelen en rennen dan voor het goede doel en tegen kanker. De wandeling is ieder jaar weer een grote verrassing. Het parcours van 10 km doet de mooiste plekjes van Warmond en omgeving aan. De 5 km loop gaat traditiegetrouw over Koudenhoorn terwijl de 10 km loop zowel Sassenheim als Voorhout raakt. De kleintjes doen samen met hun ouders de familieloop van 2 km.

Al het geld komt direct bij goede doelen in de omgeving terecht zoals hospices en inloophuizen, ‘sportplannen op maat’ tijdens en na de behandeling, ziekenhuis-theather en haarstukjes via de stichting Haarwensen. Ook heeft de Stichting haar eigen wensenfonds en vervuld ze wensen van patienten uit de regio.

De Stichting Lopen tegen Kanker is inmiddels een begrip in Warmond en verre omstreken. Hun kernwaarden zijn: transparant, dichtbij en betrokken.

Je kunt je t.z.t. via www.lopentegenkanker.nl inschrijven voor de 10e Loop tegen Kanker op Zondag 11 oktober 2020

De start is aan de Bisschopslaan te Warmond.

De starttijden (onder voorbehoud) zijn:

– 9:30 uur : Gezinsloop 2 km

– 10:00 uur : Wandeling 10 km

– 11:00 uur : 5 km Hardlopen (v.a. 12 jaar)

– 11:15 uur : 10 km Hardlopen (v.a. 15 jaar)

Voorafgaand aan de loop zijn er een aantal warming-up sessies in de sporthal, natuurlijk met speciale aandacht voor de kinderen.

De prijsuitreiking en een kort “stilstaan bij voor wie en waarom we dit doen” start om 12:30 uur.

Ook dit jaar kun je bij inschrijving een LTK Loopshirt mee bestellen. 25% van de opbrengst hiervan, komt dankzij Company2wear uit Sassenheim, ten goede aan de stichting.

Meer info op www.lopentegenkanker.nl

 

Terug naar overzicht