fbpx

Dat ene belangrijke bordje

Sinds ik hier voor de liefde kwam is de liefde voor Warmond er vanzelf bijgekomen. Het eeuwige vakantiegevoel met al het water, het strandje, het bos, de recreatie en alles wat er georganiseerd wordt. Je kunt niet anders dan genieten.

Naar één ding kijk ik in het voorjaar reikhalzend uit…dat ene bordje… Het bordje met de boodschap dat het echt warm is, dat er steeds meer rokjesdagen komen en dat het weer druk wordt in het dorp. Het bordje dat nodig is omdat mensen zich hier vrij voelen, omdat ze vakantie vieren en omdat Warmond nou eenmaal aan het water ligt.

Dit jaar werd ik compleet verrast toen ik oog in oog stond met het bordje.

Iedereen komt naar buiten, fietsers gaan massaal naar de bollenvelden en stappen af voor een foto, terrasjes vullen zich en op de campings wordt het druk. Je hoort andere talen om je heen en wijst mensen de weg. Op het water zie je de bootjes weer en is er volop leven. Het is het standaard riedeltje en elk jaar is het een feest.

Soms lijkt het een eeuwigheid te duren voordat het ene belangrijke bordje eindelijk wordt neergezet, maar dit jaar is het anders. Dit jaar werd ik compleet verrast toen ik van de week oog in oog stond met het bordje. Wauw, nu al, het is weer zover. We hebben net de officiële opening van het watersportseizoen achter de rug en nu, terwijl ik de Albert Heijn binnenstap zie ik het zomaar staan! Mijn, zo geliefde, bordje!

Heerlijk! Dat het er maar weer vaak mag staan.

     

door | apr 19, 2018 | Blog

Auteur
Hannerieke Dekkers

Hannerieke Dekkers

.

Hannerieke woont sinds 2010 in Warmond. Zij ontdekt nog wekelijks nieuwe plekjes en houdt van deze parel aan de Kagerplassen. Voor Warmond aan de Kaag schrijft ze over de dagelijkse dingen in Warmond.