Minecraftworkshop: Bouw de bibliotheek van de toekomst

Locatie
Bibliotheek Warmond
Herenweg 80
2361 ET warmond
Dagen
  • woensdag 12 augustus 2020 van 9:30 tot 12:00 uur
Minecraftworkshop: Bouw de bibliotheek van de toekomst
Wat? Gamen in de bibliotheek? Natuurlijk! Speel jij graag met Minecraft? En wil je de bibliotheek van morgen helpen bouwen? Geef je dan op voor de Minecraftworkshop “Bouw de Bibliotheek van de Toekomst’’ bij ons in de bibliotheek.

Deze zomer organiseert Bibliotheek Bollenstreek voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar de Minecraftworkshop Bouw de Bibliotheek van de Toekomst. Je bouwt in duo’s op een laptop of iPad je eigen bibliotheek. Vliegende boekenkasten, ondergrondse gamegrotten of betoverde boeken: gebruik je fantasie en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Na afloop kun je elkaar en je (groot)ouders jouw mooie bouwwerk laten zien.

Wist je dat...

..de eerste openbare bibliotheek van Nederland in 1899 in Dordrecht gevestigd werd? Dat de bibliotheek sinds die tijd enorm veranderd is? Dat je er nog steeds boeken kunt lenen, maar dat je in de bibliotheek van nu veel meer kan doen dan alleen boeken lezen?

Laat al je creativiteit los en ontwerp je eigen fantasiebibliotheek. Meld je aan voor de Minecraftworkshop Bouw de Bibliotheek van de Toekomst bij een bibliotheek bij jou in de buurt via: https://www.bibliotheekbollenstreek.nl/actueel/Agenda/2020/minecraftchallenge.22072020.html
Zie hier ook een volledig overzicht van alle data van de workshops in de vestigingen van Bibliotheek Bollenstreek.

Let op! De workshops zijn alleen bedoeld voor kinderen die al eens eerder Minecraft gespeeld hebben.

Omdat we vanwege de corona-maatregelen alleen kleine groepen mogen ontvangen in de bibliotheek is er een beperkte aantal plaatsen. Dus schrijf je snel in!


Kosten: € 2,50 leden | € 3,50 niet-leden