Rondvaart over de Kagerplassen Rederij van Hulst

Locatie
Vertreklocatie Rederij Van Hulst
Gemeentehaven
2361 CM warmond
Dagen
  • elke zondag
  • elke dinsdag
  • elke woensdag
  • elke donderdag
  • elke vrijdag
  • elke zaterdag
Vaartocht over de Kagerplassen 

Een mooie vaartocht over de Kagerplassen. Een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en eilanden. De eilanden zijn polders en worden nog steeds bemaald door 18 in bedrijf zijnde, gerestaureerde poldermolens. De meeste van deze molens ziet u gedurende de vaartocht. Kortom: Holland ten voeten uit!

De kapitein informeert u gedurende vaart over alle bezienswaardigheden en bij mooi weer geniet u uiteraard ook aan ’t dek alwaar u een weids uitzicht heeft over de omgeving.

Deze vaartocht is opgezet met het oog op de 1,5 meter samenleving. Rederij van Hulst heeft haar schepen ingericht op een 1,5 meter samenleving en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd. Vaar met ons mee en bevaar de Kagerplassen.

Voorafgaand aan het inschepen dienen wij u, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen te stellen om in te schatten of uw bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.


(De hier vermeldde data en tijden zijn onder voorbehoud)
Zie voor meer (actuele) informatie, data, tijden, prijzen en reserveringen: https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/rondvaart-kagerplassen/ 

https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/ontdek-kagerplassen/

Of kijk op https://www.rederijvanhulst.nl/ voor het volledige vaaraanbod.

Rederij van Hulst

Opstaplocatie: Gemeentehaven, 2361 CL Warmond