Expositie van Lisette Hogewoning en Bea Knijf in Bestuurscentrum Voorhout

Locatie
Bestuurscentrum Voorhout
Raadhuisplein 1
2215 MA voorhout
Dagen
  • elke maandag van 8:30 uur tot 17:00 uur
  • elke dinsdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
  • elke woensdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
  • elke donderdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
  • elke vrijdag van 8:30 uur tot 16:00 uur
Expositie in het bestuurscentrum van Lisette Hogewoning en Bea Knijf
Onder de naam ‘Kunst in Teylingen’ biedt de gemeente Teylingen lokale kunstenaars de mogelijkheid hun werk te exposeren. Tot en met 30 april zijn de werken van Lisette Hogewoning en Bea Knijf uit Sassenheim, te bewonderen in de hal en de vitrines van het bestuurscentrum in Voorhout.

Lisette maakt collageportretten, opgebouwd uit knipsels, foto’s en andere zaken, die met het onderwerp te maken hebben. Ze won al meerdere prijzen met haar werk en mocht vorig jaar in het Rijksmuseum hangen, tijdens de speciale ‘Lang leve Rembrandt’ tentoonstelling.

Draagbare kunst
Bea maakt draagbare kunstwerken. In haar werk zijn veel gerecyclede en onverwachte elementen terug te vinden. Waarbij vorm, kleur en het materiaal van belang zijn bij het creëren van objecten, die uitdagen tot een gesprek en tegelijkertijd de drager sieren.

Hoewel het werk van beide kunstenaars zeer verschillend lijkt, zijn er overeenkomsten te vinden; beiden werken namelijk met gerecycled materiaal, elk stuk is uniek en vertelt een verhaal.

De kunstwerken zijn vanaf dit moment te bewonderen in het bestuurscentrum in Voorhout tijdens werkdagen en ’s avonds voorafgaand aan openbare bijeenkomsten.

Opening expositie met Pam MacBeth
De opening op donderdag 12 maart heeft een speciale muzikale omlijsting van Americana muziek artiest Pam MacBeth. Tussen 19:00 en 19:45 uur speelt zij, met een onderbreking om 19:30 uur voor de opening van de tentoonstelling door de wethouder, Arno van Kempen, in de hal van het bestuurscentrum aan het Raadhuisplein.

https://www.deteylinger.nl/nieuws/algemeen/56392/expositie-in-het-bestuurscentrum-van-lisette-hogewoning-en-bea-kn

https://www.teylingen.nl/kunst.html

t/m 30 april 2020
Bestuurscentrum Voorhout
Raadhuisplein 1 Voorhout