Selecteer een pagina

Frans Café

Locatie
Rianto
Oosteinde 11a
2361 HB warmond
Dagen
  • donderdag 12 december 2019 om 20:00 uur
Frans Café

Het Frans Café sluit ook het seizoen 2019 weer af met een bezoek van de in Franse cultuur gespecialiseerde entertainer Sylvain Lelarge.

Dat gebeurt op donderdag 12 december in zaal De Kapberg van camping Rianto, Oosteinde 11A. Entree € 10,00. Aanvang 20:00 uur. Graag even een e-mail sturen als je van plan bent om te komen naar: mevanniftrik@gmail.com.

Het Frans Café is een initiatief van de Stichting Jumelage Warmond Champigné. Deze stichting heeft onder meer als doelstelling de kennis van de Franse taal te bevorderen. In dat kader organiseert ze maandelijks bijeenkomsten. En heeft ze jaarlijks uitwisselingen met het in de Loire-streek gelegen plaats Champigné.

Het thema van de avond wordt later nog bekend gemaakt.

http://stichtingjwc.blogspot.com/p/frans-cafe.html

Aanmelden via: mevanniftrik@gmail.com.

Aanvang: 20:00 uur
Toegang: € 10,00

Rianto (Zaal de Kapberg)
Oosteinde 11a Warmond


UPDATE:

Stichting Jumelage Warmond Champigné organiseert op 12 december weer een Frans café, deze keer rondom de film Vincent – la passion.

In het Frans café neemt Sylvain Lelarge de bezoekers mee in de wereld van Vincent van Gogh met de geschilderde film Vincent – la passion. Schilderijen van Van Gogh komen tot leven met behulp van handgeschilderde frames.

De Franse taal leren, bijhouden of bijspijkeren
Om de Franse film te begrijpen start het café met een introductie, is er een quiz, geeft Sylvain tijdens de film commentaar en is er een kleine woordenlijst. De film draait met Franse ondertiteling.

Ook je kennis van de Franse taal bijhouden of bijspijkeren? Doe mee met dit Frans café van stichting Jumelage Warmond Champigné op 12 december in de kantine van camping Rianto, Oosteinde 11a in Warmond. Geef je op bij mevanniftrik@gmail.com. Deelname kost €10,-.
Ook op deze website?