Selecteer een pagina

The Fortunate Sons - CCR, 50 jaar na Woodstock

Locatie
Theater ´t Onderdak
J.P. Gouverneurlaan 40A
2171 ER sassenheim
Dagen
  • zaterdag 30 november 2019 om 20:15 uur
In de voorstelling ‘CCR, 50 jaar na Woodstock’ nemen The Fortunate Sons NL u mee naar het legendarische Woodstock Festival van 1969. Creedence Clearwater Revival (CCR) was rond die tijd op de top van haar roem. Sinds de doorbraak met de single “Suzie Q” een jaar eerder domineerde de band de hitlijsten.

De Woodstockshow van CCR wordt 50 jaar na dato als één van de hoogtepunten van het festival gezien. Met haar eigenzinnige mix van hits als “Bad Moon Rising” en “Proud Mary” en uitgesponnen improvisaties etaleerde de band haar unieke klasse.

Naast de uitvoering van het CCR Woodstock concert zal de show na de pauze vervolgd worden met een greep uit het glansrijke CCR repertoire. Een feest der herkenning met de grootste hits van CCR. Zingen en swingen gegarandeerd!

De zaal is deze avond ingericht met zowel zitplaatsen als statafels. U heeft bij deze voorstelling dus geen gegarandeerde zitplaats. Tevens is tijdens de voorstelling de bar in de foyer geopend, zodat u tussendoor een drankje kunt halen.

Zie voor meer info en kaartjes: https://www.hetonderdak.nl/muziek/CCR-50-jaar-na-Woodstock

Theater 't Onderdak
Ook op deze website?