Selecteer een pagina
Locatie
Kaagsociëteit
Sweilandpolder 8
2362 AG warmond
Dagen
  • elke zondag
  • elke donderdag
  • elke vrijdag
  • elke zaterdag
Graag naar de Kaagweek!

“Graag naar de Kaag” is de titel van het jubileumboek dat KWV De Kaag bij haar honderjarige bestaan heeft uitgegeven. Graag naar de Kaagweek zou een mooie slogan zijn voor de Kaagweek. De Kaagweek is de oudste zeilweek van het land met veel traditionele onderdelen. De Kaagweek is een evenement voor jong en oud en de meest perfecte combinatie van wedstrijdzeilen en een goed sociaal programma. Ook de toeschouwers en bezoekers weten zich altijd prima te vermaken.

Elk jaar open voor alle open eenheidsklassen, de Marieholms en Tirions. 4 Dagen lang, twee wedstrijden per dag. En dit jaar verwelkomen wij, volgend op de uitnodiging bij jullie ALV, natuurlijk de Solo-klasse.

Met traditiegetrouw op vrijdag en zaterdag de Holland-Friesland wedstrijden in de Regenboogklasse, welke door de Commissaris van de Koning worden gestart. Ook staan de dameswedstrijden in de Valken- en Regenboogklasse op het programma. In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen de dameswedstrijden op woensdag 18 juli plaasvinden.
Ook op deze website?