Selecteer een pagina

STAND-UP COMEDY - OPEN MIC & CHRIS VAN DER ENDE

Locatie
Theater Het Trefpunt
Herenweg 80
2361 ET warmond
Dagen
  • vrijdag 29 november 2019 om 0:00 uur
Stand-up comedy; alles draait hierbij om de comedian, de microfoon en het publiek. De Open Mic is het podium waar het voor veel comedians begint, maar waar ook ervaren comedians terug blijven komen om hun nieuwste grappen te testen. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Stand-up comedy is een ongedwongen avondje met een Master of Ceremony (MC), een aantal comedians en een headliner.

Chris van der Ende doet Warmond aan met de ‘Chris Classified Comedy Tour’. Chris is al 20 jaar de meest-gewaagde stand-up comedian van Nederland, over wiens grappen zelfs Kamervragen zijn gesteld! Chris is rauw en oprecht. En door zijn waanzinnig hoge grapdichtheid heb je nauwelijks tijd om tussendoor op adem te komen. Zijn liefde voor comedy spat er vanaf. Dit is dan ook stand-up comedy in zijn puurste vorm.
Chris neemt een aantal bevriende, en uiteraard zeer grappige, comedians mee naar Warmond die hij zelf aan je introduceert. En na de pauze is er geen ontkomen meer aan en speelt Chris solo! Hij gaat verder waar hij vorig jaar als headliner eindigde: deze man rockt!

Heb je zin in een grappig avondje uit? Bestel dan nu je toegangskaarten op de website van Het Trefpunt. En wacht niet te lang, want het aantal toegangskaarten is beperkt. De toegangsprijs aan de zaal bedraagt € 13,00.

Vrijdag 29 november
Aanvang 20:30 uur
http://www.theaterhettrefpunt.nl/ 
Ook op deze website?