Dahlia Showtuin De Tulperij

Locatie
De Tulperij
Oude Herenweg 16 B
2215 RZ voorhout
Dagen
  • elke woensdag van 10:00 uur tot 17:00 uur
  • elke donderdag van 10:00 uur tot 17:00 uur
  • elke vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur
  • elke zaterdag van 10:00 uur tot 13:00 uur
Dahlia Showtuin bij De Tulperij

Naast het promoten van de tulp zal De Tulperij ook dit jaar weer de dahlia promoten in samenwerking met de CNB. De Dahlia is een prachtige, kleurrijke en fotogenieke bloem die prima past bij de uitstraling van De Tulperij.
De Tulperij gaat op 12 augustus tot en met 17 oktober 2020 open. 
Openingstijden zijn: woensdag, donderdag, vrijdag van 10:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Tijdens deze periode kunt u een rondleiding boeken vanaf 10 personen. U krijgt uitleg over het bloembollenbedrijf en het groeiproces van bollen en knollen. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@detulperij.nl

Natuurlijk kunt u in deze periode ook de verse oogst bloembollen kopen: tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen, Alliums, droogbloeier Colchicum en Amarylisbollen.

Tijdens uw fietstocht door de Bollenstreek, kunt u tevens terecht voor een kopje koffie, een wijntje of frisdrank, vers gebakken appeltaart en genieten van de vele soorten dahlia’s in allerlei kleuren in de showtuin van de CNB. 
En er worden op aanvraag diverse workshops aangeboden voor groepen vanaf 10 personen.

De Tulperij heeft dit jaar zomerbloemenzaad gezaaid langs de wegkant op het land. Op deze manier willen ze een bijdrage leveren aan de natuur. Inmiddels wonen er twee bijenvolken bij De Tulperij. Geleverd door twee enthousiaste, jonge imkers. Marei Lardenoye en Michael geven op aanvraag een educatieve excursie over het leven van de bij. Dit is leuk voor zowel jong als oud. U kunt hier meer informatie over vragen via de mail: info@detulperij.nl.

Meer info: https://detulperij.nl/