Selecteer een pagina

Bloembollenverkoop met expositie KuCo

Locatie
De Bollenburcht
Teylingerlaan 13
2215 RT voorhout
Dagen
  • elke woensdag van 11:00 uur tot 17:00 uur
  • elke donderdag van 11:00 uur tot 17:00 uur
  • elke vrijdag van 11:00 uur tot 17:00 uur
  • elke zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur
DE NIEUWE BOLLENOOGST GAAT IN DE VERKOOP
Vanaf woensdag 11 september start de Bollenburcht met de verkoop van de nieuwe oogst van najaarsbloembollen in hun bollenwinkel. Ruim 150 soorten tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen, alliums etc. in de grootste gangbare bolmaten, gepresenteerd in een authentiek bollenomgeving. De bloembollen komen uit onze eigen groothandel, dus extra scherp geprijsd. Met bloeigarantie en altijd 100% soortecht!

Als speciaal thema deze herfst: Rembrandt-tulpen!
Tulpen worden Rembrand-tulpen genoemd als de bloemen een grillig, vlammend kleurenpatroon bezitten. Ze zijn gewild omdat het een link legt naar de geschiedenis van de tulp, met name de tulpenmanie van 1632-1637. Rembrandt was ook een 17-eeuwse schilder maar heeft nooit tulpen geschilderd. Waarschijnlijk uit commercieel oogpunt is later de naam Rembrandt-tulpen ontstaan. In de bollenwinkel wordt deze herfst een assortiment van deze tulpen verkocht.

KuCo
Zoals gebruikelijk gaat bij de Bollenburcht commercie en cultuur samen. Hun vaste partner KuCo, een club van kunstenaars uit de regio, exposeert weer in allerlei kunstvormen. Op zich al een bezoek waard.

De Bollenburcht is geopend van woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur, vanaf 11 september tot de laatste zaterdag van oktober (26 oktober). Op zondag 29 september is De Bollenburcht ook geopend vanwege een evenement in de naast gelegen Ruïne van Kasteel Teylingen.

Zie voor meer info: https://www.bollenburcht.nl/
en http://www.kuco.nl/

De Bollenburcht
Teylingerlaan 13 VOORHOUT
Ook op deze website?