Selecteer een pagina

Musical Vliegende Speeldoos: Ester

Locatie
Theater Het Trefpunt
Herenweg 80
2361 ET warmond
Dagen
  • zaterdag 14 december 2019 om 16:00 uur
Op zaterdag 14 december komt de Vliegende Speeldoos naar Kaleb met de musical over het leven van Ester! Alle kinderen van 4-12 jaar mogen meedoen. Noteer dus alvast in de agenda. Nodig vriendjes en vriendinnetjes gerust uit!
Er zijn veel mensen nodig om deze dag mogelijk te maken. Heb je tijd en zin om te helpen, geef je dan op via dit mail-adres: vliegendespeeldoos@kalebteylingen.nl
Verdere informatie over aanmelden voor deelname van de kinderen volgt later.

ESTHER
Het leven van de mooie Joodse Esther loopt helemaal anders dan ze had verwacht. De ene dag woont ze bij haar pleegvader Mordechai. De volgende dag wordt ze meegenomen om als kandidaat mee te doen in een soort wedstrijd: wie wordt de nieuwe vrouw van de meest machtige koning van de wereld: Ahasveros?
Tegen alle verwachting in, wordt Esther gekozen als de nieuwe koningin. En moet ze gaan wonen in het paleis van Perzië. Niet zo’n veilige plek voor een Joods meisje. Want Joden hebben vijanden in Perzië. Daarom houdt ze haar afkomst geheim. Ze heeft genoeg reden om bij de pakken neer te gaan zitten.
Maar dat gaat niet. Want opeens is er nog een veel groter gevaar. Haman.
Haman is de eerste minister en op een na machtigste man van het land. Hij wil Esthers familie en volk uitroeien en vaardigt daarvoor een wet uit van Meden en Perzen. Het Joodse volk is ten dode opgeschreven.
Alle Joden worden doodsbang. Wie zal nu nog iets kunnen doen?
Mordechai spoort Esther aan om haar volk te redden. Lukt het Esther en durft zij iets te doen om het lot van haar volk te keren?

‘Esther’ is een verhaal over moed. Moed om in nieuwe situaties weer op te staan en de toekomst in te stappen. Moed om tegen je angst in, toch te handelen. Moed om te durven stralen in je leven, omdat je zo gemaakt bent. 

Zie voor meer info: https://www.kalebteylingen.nl/agenda/68506/vliegende-speeldoos-2019.html

Zaterdag 14 december
16:00 uur
Het Trefpunt, Herenweg 80 Warmond
Ook op deze website?