Selecteer een pagina

Oranjecircuit Sassenheim

Locatie
Hoofdstraat Sassenheim
Hoofdstraat 226-228
2171 BN sassenheim
Dagen
  • dinsdag 17 september 2019 om 0:00 uur
Van vrijdag 30 augustus tot en met dinsdag 24 september komt heel de bollenstreek weer in beweging. Jong en oud kunnen dan weer deelnemen aan de verschillende leuke hardloopwedstrijden van het Van der Hulst Oranjecircuit. Dit jaar is het de 25e editie.

Het circuit Het Van der Hulst Oranjecircuit is een serie van 6 wedstrijden in Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout, Hillegom, Voorhout, Sassenheim en Lisse. Het is zowel voor de prestatie- en recreatieloper een uitstekende gelegenheid om de sportieve uitdaging aan te gaan. De afstanden van de wedstrijden liggen tussen de 6 en 7,2 KM. Natuurlijk is het mogelijk om in plaats van het gehele circuit een of enkele wedstrijden te lopen. Daarom een ontzettend leuk event voor iedereen!

Organisatie
Het jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd door A.V. De Spartaan in samenwerking met de Oranje- en Harddraverijverenigingen. Het circuit vindt plaats tijdens de jaarlijkse najaarsfestiviteiten in de Bollenstreek. In tal van leeftijdscategorieën zijn punten te verdienen en er zijn prijzen voor de drie hoogst geklasseerden. Ook zijn er dit jaar weer de klasseringen voor de plaatselijke lopers. Dus loop mee en schrijf je nu in via de website www.oranjecircuit.nl/inschrijving.

Sassenheim - Dinsdag 17/9/2019  

Jeugdloop:
Afstand: 2,2 kilometer (2 ronden)
Starttijd: 19:00

Volwassenenloop:
Afstand: 6,6 kilometer (6 ronden)
Starttijd: 19:30

Inschrijven / ophalen startnummer:
In de stand voor Melman Business & Casuals, Hoofdstraat 226-228 in Sassenheim

Ook op deze website?