Selecteer een pagina

Najaarstentoonstelling Galerie de Pomp

Locatie
Galerie De Pomp
Dorpsstraat 38
2361 BE warmond
Dagen
  • elke zondag van 13:00 uur tot 17:00 uur
  • elke woensdag van 15:00 uur tot 17:00 uur
  • elke donderdag van 15:00 uur tot 17:00 uur
  • elke vrijdag van 15:00 uur tot 17:00 uur
  • elke zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur
Expositie Galerie de Pomp
Van 26 september t/m 30 oktober 2019

Vanaf 18 september is er weer een nieuwe, zeer gevarieerde tentoonstelling. Vier exposanten tonen hun werk in deze knusse mooie galerie in Warmond. De opening is op zaterdag 28 september om 16:00 uur. En de deelnemende exposanten vertellen iets over hun werk.

De exposanten zijn:

Liesbeth IJdo – sieraden
De veelal door de natuur geïnspireerde sieraden van Liesbeth IJdo, zijn naast metaal ook gemaakt van allerlei materialen zoals email, hout, gedroogde bloemen of etsjes.

Conny Ostendorf – schilderijen: abstract, landschappen
Conny is opgeleid tot beelden kunstenaar aan de Amsterdamse Academie voor Beeldende Vorming. Zij schildert zowel abstracte als figuratieve werken en geeft daarnaast schildercursussen. Haar motivatie is om via beeld emotie over te brengen op de toeschouwer. Voor haar abstracte werken maakt ze, in een groeiend creatief proces, gebruik van verschillende technieken om tot een veelkleurige compositie te komen. Deze schilderijen suggereren een ruimtelijke werkelijkheid die de toeschouwer uitnodigt tot het geven van een eigen interpretatie. Conny woont en werkt in haar eigen boerderij-atelier in Nes aan de Amstel.

Stan van Belkum – olieverf schilderijen: abstract
Stan van Belkun, geboren te Warmond in 1961, is beelden kunstenaar. Zijn werk is abstract expressief met als basis olie- en waterverf. In de schilderijen en aquarellen worden soms ongebruikelijke andere materialen gebruikt en verwerkt, bijvoorbeeld epoxyhars, gekleurd staldraad, nylon, roest, wax en koperdraad. Toeval is een leidend principe en geeft aanleiding tot verbeelding tot op het niveau van de kleinste details. Water is, ook vanuit zijn sportverleden, de inspiratiebron.

Inka Doornkate – keramische collages, zilveren sieraden
De basis van Inka’s werk bestaat uit kneedbaar materiaal. Voornamelijk klei en porselein. Daarnaast gebruikt ze ook vilt of metaalklei (zilverklei). Bijna altijd is ze, op de één of andere manier, bezig met combinaties. En daarbij vooral ook met contrasten. Deze contrasten kunnen heel uitgesproken maar ook heel subtiel zijn. Regelmatig verwerkt ze ook compleet andere “dingen” in haar werk, hierdoor ontstaat er driedimensionale “collages”.

In de kelder: werk in stock

Openingstijden
woensdag t/m vrijdag 15:00 - 17:00 uur
zaterdag 11:00 - 17:00 uur
zondag 13:00 - 17:00 uur

Galerie de Pomp
Dorpsstraat 38 Warmond
Ook op deze website?