Vaartocht Rederij van Hulst: Ervaar de Drecht en Does

Locatie
Vertreklocatie Rederij Van Hulst
Gemeentehaven
2361 CM warmond
Dagen
  • elke vrijdag van 10:00 uur tot 0:00 uur
Vaartocht Rederij van Hulst: Ervaar de Drecht en Does
U vertrekt vanuit Warmond of Leiderdorp. Via de Oude Rijn komen wij op het riviertje de Does. De tocht voert ons langs prachtige molens en boerderijen. Terwijl de kapitein door de Does stuurt, varen we boven het maaiveld. Dat biedt een uniek uitzicht over het typisch Hollandse polderlandschap. Vervolgens varen wij over de Braassem, alwaar wij bij Oude Wetering de schilderachtige rivier de Drecht opdraaien in de richting van het plaatsje Bilderdam. Vervolgens varen wij via de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder, via het prachtige Kagerplassengebied, terug naar Warmond en Leiderdorp.

De duur van deze vaartocht is circa 5,5 uur.

Let op: naast vertreklocatie Warmond is ook Leiderdorp een afvaartlocatie voor deze tocht.
In Leiderdorp is de vertrektijd 10:30 uur

Deze vaartocht is opgezet met het oog op de 1,5 meter samenleving. Rederij van Hulst heeft haar schepen ingericht op een 1,5 meter samenleving en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd. 

Voorafgaand aan het inschepen dient Rederij van Hulst u, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen te stellen om in te schatten of uw bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

(De hier vermeldde data en tijden zijn onder voorbehoud)
Zie voor meer (actuele) informatie, data, tijden, prijzen en reserveringen: 
https://www.rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/tussen-drecht-en-does/
Of kijk op https://www.rederijvanhulst.nl/ voor het volledige vaaraanbod.


Rederij van Hulst

Opstaplocatie: Gemeentehaven, 2361 CL Warmond