Selecteer een pagina

Stand up Comedy met Chris van der Ende

Locatie
Theater Het Trefpunt
Herenweg 80
2361 ET warmond
Dagen
  • vrijdag 18 januari 2019 om 20:30 uur
Stand-up comedy, de meest rauwe podiumkunst die er is. Alles draait om de comedian, de microfoon en het publiek. En nergens is de feedback van het publiek zo direct!

De Open Mic is het podium waar het voor veel comedians begint, maar ook ervaren comedians maken er graag gebruik van om hun nieuwste grappen te testen. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig.

Stand-up comedy is een ongedwongen avondje met een Master of Ceremonie en diverse comedians, waaronder een headliner. Chris van der Ende is dit keer de headliner. Chris, een Braziliaan die als kind werd geadopteerd door een Hollandse familie uit het kassengebied, klom op en werd een van de snelste stand-up comedians van Nederland. Chris is meester in de improvisatie, wat hem berucht heeft gemaakt bij 'ruig publiek'. Met een ongekende snelheid maakt hij niets en niemand ontziende grappen. Een gemiddelde van 175 volle lachen in 30 minuten maakt een show van Chris een ware workout voor de lachspieren.

De avond wordt gevuld door zes comedians, en de MC is Patrick van den Kieboom.

Heb je zin in een grappig avondje uit? Bestel dan nu hier online je toegangskaartjes.

De toegangsprijs aan de zaal bedraagt € 11,00.

De volgende avond met stand-up comedy is op vrijdag 22 februari 2019.
Ook op deze website?