Selecteer een pagina

Vrijwilligersfeest Teylingen

Locatie
Cheers! Voorhout
Herenstraat 106
2215 KK voorhout
Dagen
  • donderdag 12 december 2019 van 17:00 tot 19:00 uur
Vrijwilligersfeest Teylingen

Donderdagavond 12 december organiseren Welzijn Teylingen en gemeente Teylingen het jaarlijkse Vrijwilligersfeest. Vrijwilligers uit de gemeente kunnen zich aanmelden voor het feest bij Cheers! in Voorhout.

‘Het hele jaar zijn vrijwilligers actief, vaak met veel liefde voor hun organisatie en voor de inwoners van Teylingen. De gemeente Teylingen waardeert deze inzet, want hierdoor is er veel mogelijk op het gebied van sport, kunst en cultuur, onderwijs, jongeren, welzijn of zorg.’ – organisatie Vrijwilligersfeest

Deze waardering laten de gemeente Teylingen en Welzijn Teylingen onder andere blijken met een jaarlijks feestje. Op 12 december van 17:00 tot 19:00 staan in Cheers! een hapje en een drankje klaar voor de aanwezigen en wordt de winnaar bekend gemaakt van de Teylinger Trofee 2019. Kanshebbers zijn de winnaars van de Teylinger Prijzen 2019: Het Raamwerk, Kerstwandeling en de derde winnaar wordt in november bekend gemaakt.

Vrijwilligers van vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen en buurinitiatieven zijn van harte welkom om aan te sluiten op deze avond. Wel vooraf aanmelden in verband met een beperkt aantal plekken. Aanmelden kan via www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl.

Donderdag 12 december
Van 17:00 tot 19:00 uur
Cheers!, Herenstraat 106 Voorhout
Ook op deze website?