Selecteer een pagina

Gevoel vormgegeven in kleur en vorm in workshops en schilderijen

Atelier de Happy Painter

Atelier ‘Happy Painter’ Margareth Meulmeester is gevestigd aan de Dorpsstraat 85 in “de Oude Smederij”, een pand uit 1881. Het atelier is geopend op afspraak en als de rolgordijnen omhoog gehesen zijn! Op alle andere momenten is de kunstenaar aan het werk.

Margareth Meulmeester schildert vanuit haar hart de spirituele wereld. Dit is in eenvoudige taal: het vormgeven van het gevoel in kleur en beeld. Naast de creatie en verkoop van schilderijen geeft ze ook workshops aan particulieren en bedrijven. Hierbij staat het proces en de werkwijze centraal en wordt het resultaat het gevoel van hoe je werkt en geen doel op zichzelf.

Sinds 2000 exposeert Margareth haar werk in Nederland, Dubai en Beijing.

De workshop is voor één ieder die zin heeft om met verf in de weer te zijn. De technieken die aangeboden worden én de positieve begeleiding van Margareth, zorgen er voor dat het een feestje is en je een middag/ avond gaat beleven die je niet snel zult vergeten.
De data voor de open workshops voor volwassenen vind je op de website www.margarethmeulmeester.nl

Ook kun je kinderen al vroeg kennis laten maken met kunst. Vanaf 6 kinderen kun je een partijtje plannen voor kinderen in de leeftijd vanaf 4 t/m 12 jaar.
Vooraf wordt er overlegt over de datum en tijdstip en de wensen, zoals… of/en wanneer er taart gegeten wordt.
Duur van de workshop is iets langer dan 2 uurtjes… beetje afhankelijk van de groep.

Atelier De Happy Painter
Dorpsstraat 85, Warmond

Terug naar overzicht
Ook op deze website?