Selecteer een pagina

Rijd met de paardentram door Warmond en bezoek kastelen en buitenplaatsen

Dag van het kasteel 

Ga mee door het betoverende Warmond op Tweede Pinksterdag. Laat je vervoeren in een paardentram en rijd van kasteel naar buitenplaats en verder. Drink een kopje thee met zelfgemaakte lekkernijen in de prachtige tuin van Vroenhof en luister naar een klassiek miniconcert. Of wandel door het park van Buitenplaats Oostergeest, luister naar de vogels en bewonder al het moois. Ook de tuin van kasteel Huys te Warmont is vrij te bezichtigen en je kunt mee met een wandeling waarbij alles over de geschiedenis van dit schitterende gebied wordt verteld. 

Even terug in de tijd met de paardentram…

Tussen 10.00 en 16.00 uur rijdt de paardentram door Warmond. Opstappen en uitstappen kan onder andere bij de buitenplaatsen Oostergeest en Vroenhof en kasteel Huys te Warmont.

Rondleidingen bij Kasteel Huys te Warmont

Om 10.30 uur, 12.30 uur en 14.30 uur start bij het parkeerterrein van Huys te Warmont een wandeling, verzorgd door de Historische Vereniging Warmelda. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Vooraf opgeven is vereist via info@warmelda.nl

Hapje, drankje en muziek bij buitenplaats Vroenhof

Om 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur wordt er een klassiek miniconcert gegeven. Ondertussen kun je een kopje thee drinken of genieten van de proeverij met zelfgemaakte lekkernijen.

Prachtig park bij buitenplaats Oostergeest

Wandel tussen 10.00 en 16.00 uur door de inspirerende en rustgevende omgeving van Landgoed Oostergeest

Meer van Warmond zien? Maak nog een mooie wandeling en bekijk andere buitenplaatsen of geniet van een lunch of diner in het dorp.

Op deze Tweede Pinksterdag is er ook een papierkunstmarkt in het dorp.

Ook op deze website?