Selecteer een pagina

Geweldig uitzicht over het Joppe

Het Paviljoen

Op een van de mooiste plekjes in de omgeving met een geweldig uitzicht over het Joppe ligt op eiland Koudenhoorn in Warmond, Grand Café – Restaurant Het Paviljoen.

Als u wilt combineert u de koffie, het drankje of etentje met een rondje Koudenhoorn (2km). Het Paviljoen is lopend of met de fiets bereikbaar vanaf de parkeerplaats bij De Haven in Warmond. De ANWB fietsroute loopt voor Het Paviljoen langs. In het restaurant is plaats voor 80 gasten, in combinatie met de veranda zijn dit er 200. Op het grote terras rondom Het Paviljoen kunnen nog eens 150 mensen heerlijk in de zon zitten.

“In ons Grand Café, maar ook op het terras of op de veranda, ben je al vanaf 10.00 uur welkom. Een kop koffie of thee – al dan niet met gebak – kun je bij ons de hele dag bestellen. Een complete lunch staat klaar tussen 12.00 tot 16.00 uur en een overheerlijk diner van 17.00 tot 22.00 uur. De keuken sluit om 21.30 uur. In de weekenden kun je altijd terecht voor een lunch, receptie of verjaardagsfeestje. Daarnaast is het op doordeweekse dagen mogelijk om op afspraak exclusief gebruik te maken van Het Paviljoen, zonder de aanwezigheid van anderen”.

Grand Café Restaurant Het Paviljoen
Koudenhoorn 3
2361 CP Warmond
071-5426569
info@paviljoenwarmond.nl
paviljoenwarmond.nl

Ook op deze website?