Selecteer een pagina

Weergaloze Winternacht in Trefpunt

28 nov, 2016 | Nieuws

Warmond, 28 november – Zelden of nooit trok Het Trefpunt zoveel bezoekers als vrijdagavond 24 november j.l. tijdens de Warmond Winter Night. Al tijdens de opening sprak burgemeester Carla Breuer van Teylingen van een ‘waanzinnig en  weergaloos succesvol evenement’. Ze prees apotheker Regine Siedenburg en andere Warmondse powervrouwen die er het initiatief voor hadden genomen.

Bijna alle winkeliers en tal van andere ondernemers in het dorp aan de Leede boden in het ‘Hart van Warmond’ hun waren en diensten aan. De toegestroomde bezoekers spraken desgevraagd vrijwel unaniem hun positieve waardering uit. Ze waren onder de indruk van de vele verwennerijtjes en cadeautjes die ze kregen aangeboden. Voor de deur kregen ze al warme glühwein aangeboden, in de hal een feestelijk glaasje bubbels en in de grote zaal tal van hapjes en drankjes. Ze konden er bovendien heel veel uiteenlopende spulletjes kopen. Niet alleen voor in en om het huis, maar ook om weg te geven tijdens de komende feestdagen.

Al met al was het gebeuren voor Siedenburg c.s. een flinke opsteker om de Warmond Winter Night volgend jaar te herhalen. Zo mogelijk nog grootser van opzet, al zal dat in Het Trefpunt moeilijk gaan, want dat barste vrijdagavond spreekwoordelijk al bijna uit zijn voegen.

Ook op deze website?